[]

berlinde türk yemekleri nerde yenir

döner, dürüm, kebap, künefe, tatlı, kahvaltılık vs. yiyebileceğim türk lokantaları aramaktayım, berlinde.

olm bütün berlin türk lokantaları ile dolu diyebilirsiniz, lakin daha önce hiç gitmedim, deneme yanılma yapacak kadar da kalamayacağım, o yüzden tavsiye edebileceğiniz yerler varsa lütfen çekinmeyin.

edit: gençler yurtdışında yaşıyorum, türk yemeklerini özledim, 1 senedir türk yemeği yemedim. o yüzden yani, hani mahsuru yoksa sorumun, cevabı olanlar yazarsa sevinirim.

bir şeyi de eleştirmeyin ya

 
çok ısrarcıysan Kreuzberg de gidebilirsin. Hasır restaurant var mesela.


  • AlsterWasser  (14.11.17 16:17:48 ~ 18:51:49) 
Neresi olursa olsun, İng konuşursan daha iyi hizmet alırsın, çünkü bahşis vereceğini falan düşünüyorlar. verme yinede ahaha


  • christopher nolan  (14.11.17 16:25:02 ~ 16:25:19) 
google maps'e hacıbaba ve hakiki yaz. dürüm dönerde bu ikisi lezzet olarak top nokta. sonra schönlein da la fiamma var. birçok şubesi var ama orası güzel, orda spetzi sipariş et. yine döner tabi. görlitzerde ubahndan inince kiliseye doğru yürü, ilerisinde bir tavukçu var, o da türk ve güzeldir. adını hatılamıyorum. risa diye de bi arap tavukçusu var yine fena değildir. görlitzerde ve birçok yerde imren diye lokantalar var, normal sulu yemek olur ama biraz yağlıdır çok güzel bir şey umma. görlitzerdeki imrenin yanında bir türk lokantası daha var, görürsün küçük bahçeli, oranın yemekleri de fena değil. var birkaç yer daha ama aklıma gelirse yazarım. %90 ı trde iş yapsa turistik yer değilse batacak dükkanlar türk dükkanları, o yüzden rasgele girme.


  • skayas  (14.11.17 17:16:38) 
Mustafa's gemuse kebap :) biraz sıra beklersin ama yediğim en iyi tavuk döner olabilir, şu an bile canım çekti.


  • 1  (14.11.17 17:23:02) 
Kreuzberg de İnegöl köftecisi bile vardı en son gittiğimde. Tam cadde ismi hatırlamıyorum ama. Bakkallarda Ülker bisküviler, Türkçe gazete, rakı vs. her şeyi bulabilirsin o bölgede.


  • kismisolungac  (14.11.17 17:38:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.