[]

Spor salonu hoca, sizce yanlış mı yapmışım?

Merhaba arkadaşlar,

1 buçuk aydır spor salonuna gidiyorum. İlk ay genel antreman yazdı hoca. İlk gün hareketleri gösterdi, bir daha muhattap olmadık. Daha sonra ölçüm yapıldı. Bu sürüçte 5 kilo verdim, vücüt biraz şekillendi.

Sonra bölgesel antreman yazdı. Yazdı derken siyah beyaz fotokopi gibi bi resim üzerine sıra ile 1-2-3 ... yazmış. Ne hareketin ismi var ne de nasıl yapıldığı anlaşılıyor.

Sonra gittim ilk gün hareketleri göstersin diye, ya dedi şuan özel dersteyim beni bekleme başla sen. Dedim ben nasıl yapılacağını bilmiyorum öle yalandan 30 sn içinde işte şu şöle bu böle vs dedi. Bende biraz yaptım sonra kardiyo yaptım çıktım.

Bugun yine gittim bari dedim isimlerini yaz da video izlicem dedim, dedi dersteyim sende hep böle denk geliyor işte burda belli zaten felan. Tamam dedim.

Gittim koşu bandında yarım saat koştum, sonra yanıma geldi sen antreman yapmıcan mı dedi, dedim yok bugün kardiyo yapıyorum. Tamam dedi çıkarken programı bırakta açıklamalarını yazayım dedi.

Bende çıkarken bırakmadım, öğlen tekrar gittim salona şikayet ettim amk : ) Dedim ne ilgileniyor, ne hareketleri gösteriyor. Onu geçtim isimlerini bile yazmadı ben kendim araştırıcam dedim.

Şimdi yarın ben hallettirim dedi ordaki sorumlu, kusura bakma vs dedi.

Sizce yanlış mı yapmışım, yarın triplere girerse napayım?

Teşekkürler.

Not: Bu arada salon öyle uyduruk bir salon değil bayağı lüks.

 
iyi yapmışsın.

tribe girerse de girsin. tatava yaparsa yine şikayet edersin kjskdjksj :D

not: salon uyduruk da olsa şikayet edin.
  • fakirpislik06  (14.11.17 14:37:52) 
ya hocam.. özel dersin ne zaman yok ona göre bi zamanda geleyim de göster deseydin başta bu bir.
Sonra hoca geldiğinde de sen trip atmışsın.

Evet hoca mal bence o ayrı, ama bir cacık olmaz. Anca trip yersin bundan sonra :)
  • lcha  (14.11.17 14:41:00) 
adama iki defa işiniz düşmüş ikisinde de müsait değilmiş. o an gösterebileceği kadar göstermiş.

çünkü özel dersler saatli dakikalı derslerdir.

siz bir hocadan ders alsanız ve hoca sizi bırakıp 3-5 dk hareket gösterse siz de para veriyorum benimle ilgilenmiyor derdiniz.

adam nihayetinde hep sana denk gelen şanssız durumun bilincinde bir şekilde yanına gelerek neden antreman yapmadığınızı sormuş ve çıkışta kağıdınızı bırakmanızı istemiş.

siz de hemen ortada bi şey varmış gibi tribe girip adamı şikayet etmişsiniz.

yanlış yapmışsınız.

açıklama sonrası edit:

o zaman doğru yapmışsın. ben sürekli ders verdiği kişinin başında duruyor gibi değerlendirerek cevaplamıştım.
  • eeb  (14.11.17 14:45:54 ~ 15:13:37) 
Bu arada eksik oldu.

Kendi özel dersim var diyor ama, ders alan kişiye hareketi gösteriyor. Sonrasında kendi gidiyor hareketler yapıyor. Mekik vs çekiyor. O ara gelip iki dakika gösterebilir diye düşünüyorum.

Sonradan yanıma gelme konusuda, dersim var dedi 10 dk sonra ders alan kişide yanıma koşu bandına geldi kardiyoya geçti. Hoca gitti ondan 20 dk sonra gelip diyor. O ara müsaitleşti ama çok ilgilenmedi.
Bilgi olarak bunlarıda söyleyeyim dedim.
  • canbonomobenseno  (14.11.17 14:54:32 ~ 14:55:03) 
Takma kafana, doğrusunu yapmışsın. Zaten şu spor salonlarında adam gibi bir "trainer" göremedik gitti. En temel iş adabıdır herkesle eşit ilgilenmeye çalışmak ve saygılı bir üslupla iletişim kurmak.

Bundan sonra dikkat eder mi bilmem ama yanlış yapmamışsın. Geri adım atma, lafı açılırsa güzelce açıklarsın böyle böyle diye.
  • skooma  (14.11.17 15:02:28) 
doğru yapmışsın. işini ihmal etmiş kendisi.


  • chavezding  (14.11.17 15:06:54) 
İyi yapmışsın. En başta yazması gerekiyordu zaten açıklamaları. Umursamaz davranmış.
Hocanın değiştirilmesini isteyebilirsin.

  • peggy  (14.11.17 15:08:03) 
Bence sıkıntı şurada; sizin ilk randevudaki programı girşe gösterp buradan hiçbir şey anlaşılmıyor tekrar randevu istiyorum diye talepte bulunmanız daha doğru olurdu. Hoca zaten düzensiz ve dandik onda hemfikiriz ama sürekli randevusuz bir şekilde adam özel dersteyken soru sorarsanız hiçbir hoca ilgilenmek zorunda değil. Genelde büyük salonlarda o gün için salon hocaları ayrı olur diğer hocalar andevulara devam eder ve kendi öğrencisi gelse yine "özel dersteyim" cevabı verir bunda anormal bir şey yok. Ancak adam hali hazırda sallamasyon davrandığı için ben sizin yerinizde olsam o bozuk yazılı programla girişten yeni hoca ve yeni program randevusu talep ederdim. Profesyonel yerlerde direkt bilgisayardan sisteme programınızı kaydedip çıktı veriyorlar böylece hocalar da yaptığınız önceki programı görebiliyor salonda da sıkıntı var. Siz artık randevusuz gitmeyin o hocanın yanına yoksa sizde bir sorun yok.


  • neferkitty  (14.11.17 15:22:04 ~ 15:23:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.