[]

ne düşünüyor çözemedim?

okul grubundan tanıştığım bir kız var. kendisiyle geçmişi ve şimdimizi söyleyeyim:

-tanışmak için bahaneyle mesaj attığımı itiraf ettikten sonra çok daha yakın davrandı
-çiçekli böcüklü emojiler attık (öpücükle kalplilere karsılık vermiyor ama:))
-dün "özledim" mesajları atıldı, tanışalı ve görüşeli bi hafta bile olmamışken
-sürekli konuşmak istiyor belli, genelde (konuşmaya bikaç saat ara verdik mi) ilk mesajı atıyor hatta şu ana kadar her gün aradı

gelgelelim, dün laf arasında "best friend" muamelesi yedim resmen. mersin'e gidecekti bu ailesinin yanına, laf olsun diye ben de geleyim diyince "babam erkek arkadaşlarımdan çok hoşlanır zaten xdxd" yazdı, ben de gaza gelip "erkek arkadaş hımm" sarkıntılığı yaptım, o yüzden mi ters tepti acaba?

 
biraz hızlı gitmiyor musunuz :/

geçmiş dediğin bir hafta bile olmamış?

kafan çok güzelmiş yalnız, pırıl pırıl, güle güle kullan. kaldı ki neyin ters teptiğini de söylememişsin, sonrasında ne olduğunun? ya da ben anlamadım :/
  • rahip janick  (14.11.17 09:03:57) 
@rahip janick, arkadaş muamelesi gördüğümü söyledim, detayları anlatmadığım için mi anlamadın?

bir de bundan üç beş gün öncesini 'şimdi' diye mi analım? kaldı ki kanaatimce oldukça önemli bir diyalog yaşandı dün

ben, erkek arkadaş hımm dedikten sonra "Evet arkadaşim degil misiiin" yazdı. ben de her arkadaşını özler misin böyle yazınca pek değil cevabını aldım. sonrası "ha best friend mevzusundasın yani?" - "best kıvırcık diyelim hehe" diyaloğu ve normal moda dönme.
  • isimsiz uye  (14.11.17 09:56:04) 
kız güzel orta açmış ama gole çevirememişsin bence. erkek arkadaş lafından sonra ne diye hmmm filan diye arkasını kurcalıyosun ki. ayrıca hayır friendzone'a girmemişsin bence eğer kız taktiksel olaylara girip herkese boncuk dağıtan biri değilse.

ayrıca evet biraz yavaş gidin.
  • elorelia  (14.11.17 09:58:44) 
Ahahaha fazla gaza gelince friendzone'a geçmişsin hayırlı uğurlu olsun. Biraz cool dur, o üstüne gelsin. Eğer vıcık vıcık yazmaya devam edersen 1 haftaya hoşlandığı erkekleri anlatmaya başlar.


  • lcha  (14.11.17 09:59:05) 
Yahu daha kız bile bilmiyordur ne düşündüğünü sen nasıl çözeceksin?
Bi sakin.
"Best friend" damgası yediğini nereden anladın "babam erkek arkadaşlarımdan çok hoşlanır zaten" sözünden mi?
Ne demesini bekliyordun acaba daha 1 hafta olmuş ortada fol yok yumurta yok.

Sakin ol şimdiden bunlara takılma.
  • mutekebbir  (14.11.17 09:59:10) 
İkinci mesajı şimdi gördüm.
Icha +1

  • mutekebbir  (14.11.17 10:01:33) 
evet, o kadar hızlı yaşıyoruz ki artık, üç beş gün öncesi, hatta dün bile baktığın zaman "geçmiş" oluyor; ama çok uymuyor bence. çok taze.

üzerine çok düşüyorsun bence, bir de fazla acele ediyorsun. hem arkadaş hem de flört demek için çok erken bence. üzerinde çok durma ve bu kadar büyütme derim.
  • rahip janick  (14.11.17 10:02:25) 
3-4 tane iyi ve yakın kadın arkadaşım vardır ve yazmak aklıma gelmedi bile bunlara. Bunun dışında flörtleşirken arkadaş muamelesi yapan kadınla gözümün ucuyla bile bakmam. Pişman olup sevişmeye evine çağıran bile oldu. Kişisel değerini yükselt bence. İşe de hatunu kafandan silerek başlayabilirsin.


  • twelfth  (14.11.17 10:33:38) 
Ne hizlisi yav flort iste. Flort dedigin boyle olur gayet normal de o dedigin seyin gereksiz ve hatta itici oldugunu sen de fark etmissin. Boyle seyler dememeye dikkat et bir sure.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.11.17 11:30:04) 
düzelir o iş seni yokluyor. best friend olayını görmezden gel ve flörte devam et.


  • orpheus  (14.11.17 12:24:38) 
Bazen ben de öyle salaklıklar yapıyorum. Sanki asker arkadaşımla mesajlaşıyorum gibi mesaj arıyorum. Sonra topla toplayabilirsen.


  • valarmurgulis  (14.11.17 21:01:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.