[]

macbook tasarımlı laptop modeli önerisi

sadece tasarımı hoş (mace benzer) laptop modeli önerisi istiyorum. sıfır fiyatı max 2000 tl olmalı. ben ikinci elini ucuza alıp işlemci ve ekran kartını yükselteceğim. bu yüzden sadece tasarımı güzel olmalı.

örnek: asus x550c
örnek resim: static.freetakilir.com
örnek resim2: static.freetakilir.com (klavye alttaki plakaya bu şekilde 0 olmalı)

bunu istiyorum.

 
Laptopta işlemci ve ekran kartını yükseltebilen birinin kasa tasarımı yapması daha ucuz ve kolay olur bence.


  • glamdr1ng  (13.11.17 23:23:12) 
bu tasarimdaki laptoplarin ne islemcisini ne de ekran kartini yukseltebilirsin (macbook'un kendisi dahil.) ramini yukseltirsen op basina koy hepsi anakarta lehimli.


  • robokot  (13.11.17 23:39:15) 
Macbook tasarımıyla yarışabilecek tek laptop HP Spectre o da Mac kadar pahalı zaten.


  • i was made for you  (13.11.17 23:54:22) 
Abi yapmayın etmeyin bunlar sanki onboard işlemci üretiliyor? Hadi ekran kartı konusunda haklı olabilirsiniz değişmesi zordur genelde onboard yaparlar ama işlemcinin hiç öyle olduğunu sanmıyorum.

Bakın ikinci el asus x550c i3lü pcler 800 liraya kadar düşüyor ve inanılmaz tasarımları var. Ama stok durumu az olduğundan yazıp pat diye getiremiyorum veya elediğimde elde bir şey kalmıyor.
(Yani düşük fiyata da güzel tasarım bulunuyor)
  • freetakilir  (14.11.17 00:33:31) 
ekran kartını geç. işlemci lehimli ise geç. aynı sokete uyumlu işlemciyi pazarda bulamayacaksan geç. bios destekleyecek mi diye kafanda soru işareti olacaksa geç. anakartın artacak güç tüketimine nasıl tepki vereceğinden emin değilsen geç. ve tabii alacağın seride daha önce başkası işlemci değiştirmemişse geç. 2000 lira + yeni parçaların maliyetini bütün bunlara rağmen riske etmek istiyorsan elbette deneyebilirsin. serbest piyasa ekonomisi sonuçta.


  • sporty  (14.11.17 01:07:16 ~ 07:15:54) 
Abi ben 2000 lira vermeyeceğim. Anlatamadım sanırım. 2000 lirayı maci falan unutun abi, sizden sadece güzel tasarımlı laptop modeli önerisi istiyorum. Allahın belası mükemmeliyetçi hiçbir şeyi beğenmeyen ekşi linç takımı üyesiyim ben. Öyle düşünün. Daha nasıl anlatiyim ya


  • freetakilir  (14.11.17 01:27:03) 
bir bildigimiz var ki soyluyoruz. CPU butunlesik uretilmiyor ama uzerine lehimleniyor. Ozel reballing ekipmani olmadan upgrade edemezsin. hadi lehimlerin ömrünü 3-4 kati dusurmeyi goze aldin ve oyle bir seye giristin diyelim, BIOS destegi olacagi belli degil. Ekran karti da ayni sekilde. olmaz senin dedigin yani, daha yuksek ve hasarsiz CPU ve ekran karti bulucan, onlari reballing station olan bir yere vericen iscilik parasi vericen ve ömürleri cok cok daha kisa olacak. BIOS destegi oldugu bile mechul. bu dediklerim verdigin asus ornegi icin de gecerli, CPU tumlesik anakarta. calisacagi mechul, calissa bile iki isindi mi geberip gebermeyecegini bilmedigin bir bilgisayara daha cok para vermek istiyorsun, mantiksiz yani.

mukemmeliyetci hic bir seyi begenmeyen biri oldugun icin diyorum: hayal ettigin sey olmaz.
  • robokot  (14.11.17 03:24:33 ~ 03:25:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.