[]

Hiç bir halt olmamak

Şu sıralar hayatımı gözden geçiriyorum ve bomboş bir hayata sahip olduğumu her geçen gün daha da hissediyor, anlıyor ve görüyorum. Ne doğru düzgün arkadaşlarım var, ne doğru düzgün kendimi geliştirebildim, ne doğru düzgün insan ilişkilerim var, ne de doğru düzgün bir okul hayatım var. Kendimi bok gibi hissediyorum, her geçen gün daha da artıyor bu his. İnternette bir kaç saat takılıp komikli şeylere gülerek kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ama artık bu yeterli gelmiyor. Ciddi anlamda hayatımın bir anlamı yok. Bazı günler keşke başıma bir şey gelse de ölsem diyorum çünkü bunu kendim yapamam. Ve şunun da farkındayım olumsuz düşündükçe böyle şeyler daha da artıyor sanki(kendimi kandırıyor olabilirim).
Doğru düzgün arayıp soranım yok. Benim yüzümden olma ihtimali yüksek ve bu farkındalığım beni daha da kahrediyor.
Birinin elimden tutmasını bekliyorum ama neden öyle bir şey olsun ki?

Neyse genel olarak bu şekilde hissediyorum. Burda anlatmak istedim içimi dökeyim dedim. Benim gibi olanınız, hissedeniniz var mı? Bu hisslerimin, durumumun bir açıklaması var mı?

 
ne kadar eğilirsen o kadar yükseğe sıçrarsın.

benzer şeyleri herkes yaşıyor emin ol. çok mutlu gözüken insanlar bile an geliyor ''yeter!!'' diyebiliyor..

okul hayatın devam ettiğine göre yaşın genç olmalı, hiçbir şey için geç değil emin ol.
  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (13.11.17 22:06:44) 
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin.


  • since1907  (13.11.17 22:09:38) 
  • qazwsx  (13.11.17 22:10:01 ~ 22:11:44) 
çok yabancısı olduğum şeyler değil. belki fazlası var eksiği yok. kötü şeylere odaklanacağına kafayı serin tutmaya devam et, bir yandan da çabalamaya. biliyorum, bazen ne yaparsan yap olmuyor.

bir gün her şey düzeldiğinde, hayatın yoluna girdiğinde başı dik ve güçlü bir şekilde başlaman lazım o güne. kendini tüketme sadece. hayatta her şey oluyor. her şey geliyor insanın başına. hata yapmak da cok normal, kaybetmek de.

bir ya da birkaç raund kaybetmiş olabilirsin ama nakavt olmadın henüz ve maç devam ediyor.
  • runagain  (13.11.17 22:15:44) 
bana da yabacı değil, böyle zamanlarda izlediğim kendimi motive ettiğim videoyu paylaşayım.
Yorumunu merak ediyorum, sevgiler.

www.youtube.com
  • demitri  (13.11.17 23:24:46) 
@demitri çok teşekkürler. bu videoyu biliyorum izlemiştim. evet bir süre iyi hissettiriyor bu tarz videolar. Ama kalıcı olmuyor maalesef.


  • uyusam iyi olur  (14.11.17 01:01:47) 
Al benden de o kadar


  • angina pektoris  (14.11.17 15:32:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.