[]

4.5g sim kart çıkarmak

3g cihazım var ama şebeke problemleri mevcut. belki düzelir diye 4.5g sim kart çıkarmak istiyorum. para isterler mi? tarifemde bir değişiklik, artış olur mu? ne kadar sürede çıkar? mikro sim olarak çıkıyor değil mi?




 
Operatörler ilk 4.5g çıktığı zaman ücretsiz değiştiriyorlardı. Şimdi durumu bilmiyorum. Ama hiç değiştirmediğiniz için ücretsiz olabilir. Para isterlerse de 15 tl falan max.
Tarifende değiliklik olmaz. Hemen çıkar. Nano/mikro/normal hepsine uyumlu çıkıyor.

  • felatunbey  (13.11.17 21:01:45) 
ucretsiz degistiriyolar ama sabah gitmen gerek çünkü günlük kotaları var-sınırlı sayıda yani ve operatörün resmi mağazasına gitmen gerek bunun dısındaki yerler para talep eder.


  • ezkaza  (13.11.17 21:05:04) 
operatöre göre değişiyor, ilk çıktığında hepsi ücretsiz değiştirdi. şu anda ilk defa 4,5g sim kart alacaklar için turkcell'de yine ücretsiz diğerlerini bilmiyorum. sitelerine göz atabilirsin. direk veriyorlar kartı senin hattına tanımlayıp. bir kaç saat içinde de aktifleşiyor. ilk zamanlarda hediye internet falan veriyorlardı ama şu an yok bildiğim kadarıyla.

yeni simler şu şekilde, takıp sökerek her türlü cihazda kullanabiliyorsun -> bilirkisiinceleme.com
  • nrmnm  (13.11.17 21:06:47) 
4g cihazı olup da sim kartı 4g'yi desteklemeyenler için hala ücretsiz ama telefonun 4g uyumlu değilse ücretini ödeyip alabiliyorsun. bu şekilde parasını verip alabildim oradan biliyorum.


  • baris daima  (13.11.17 21:21:25) 
Turkcell'in kendi sitesinde yazıyor 22 lira diye; daha geçen ay gidip para ödeyip değiştirdim.

m.turkcell.com.tr
  • aliza  (13.11.17 22:00:57) 
Diğer soruları da cevaplayayım; tarifede değişiklik olmamalı normalde ama bana hediye olarak 3 ay boyunca ayda 14gb internet verdiler, kendi internetimi de aynı fiyata ayda 14gb'a çıkardılar. Ben hayır deseydim eski tarifeden devam edebilirdim.

Maksimum 3-4 dakikalık bir işlem. Yenisini verdikleri gibi de eski hattınız geçersiz oluyor ve yenisini kullanmaya başlıyorsunuz. Boy boy çıkarabileceğiniz bir kartta geliyor.
  • aliza  (13.11.17 22:05:53) 
sim kart değişimi ayrı 4,5g'ye geçiş ayrı. sim kart değişikliği tüm operatörlerde ücretlidir zaten. ilk defa 4,5g sim kart almak ise ücretsiz: www.turkcell.com.tr


  • nrmnm  (13.11.17 22:09:04) 
O zaman eğer Turkcell'seniz dikkat edin sizi de kazıklamasınlar, zira benden 4.5g'ye geçerken 22 lira aldılar.


  • aliza  (14.11.17 02:52:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.