[]

Hummel kötü bir marka mı?

Sözlüğe bakayım dedim ama neredeyse hiç iyi yorum yok, yazan herkes şikayetçi. Ben de daha önce hiçbir şey almamıştım bu markadan. Birkaç şey beğendim internette ama yorumları okuyunca alsam mı bilemedim. Alacaklarım da sweatshirt, tayt falan aslında. Yazıldığı gibi kötü bir marka mı gerçekten? Kullanıp da memnun kalan yok mu aramızda?




 
Bende sporcu içliği var, koşu ve bisiklette kullanıyorum oldukça memnunum.

Ayakkabılarını bilmiyorum ama çirkin buluyorum.
  • chicha  (13.11.17 19:35:04) 
Ayakkabıları çok rahatsız ve malzemesi kötü, kıyafetleri tam tersine kaliteli


  • freebird5406_2  (13.11.17 19:36:11) 
ayakkabılar çok kötü.

ilk giyince rahat, şık görünüyor. satın alıp giymeye başlayınca yamulmaya başlıyor. rahatlığı da kalmıyor. ayrıca 3-5 ayda burnu delindi. top falan oynamadım, sadece yürüyerek, ayak baş parmağımın denk geldiği yerde delik açıldı.
  • kibritsuyu  (13.11.17 19:43:46) 
Ayakkabı aldım kötü +1


  • but that was just a dream  (13.11.17 21:25:43) 
İkitelli deposite avm ye yeni şubesi açılmış, ayakkabıları 99 tl den satıyorlar, başka sitelerde 350-400 aynısı


  • insomnia  (14.11.17 10:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.