[]

Red pill vs anti-red pill

Olaya son nokta koyuldu mu? Koyulması elbette pek mümlün görünmüyor. Ancak sözlük camiasında bir matabakata varıldı mı? En son immanuel tolstoyevski bir entry ve edit külliyatı girmişti. Ondan sonra bıraktım takip etmeyi. Mantıksal açıdan red pill safsata mı?




 
O başlık mal turnusolü benim için. Orada yazılanlar hiçbir zaman son bulacak gibi durmuyor. Biri saçma bir şey yazıyor dikkat çekmek için, diğerleri de hemen ne kadar bilgili olduklarını göstermek için saçma sapan şeyler yazmaya başlıyorlar. Malum avukatın başlığı gibi olmuş artık. Mantığı bilmiyorum, bilimsel açıdan doğru olabilecek tarafları var ama her şeyi buna bağlamak biraz a*salak işi.


  • dissendium  (13.11.17 18:50:41) 
başlığı hiç okumadım. red pill tam olarak ne oluyor. bir cümlede özet geçsen :))


  • burya  (13.11.17 19:13:36) 
@burya Kadınların çıkarcı ve her zaman içten pazarlıklı olduklarını bunun doğalarında olduğunu erkeklerin de bu girdaptan kurtulmak için garflarını red pill denen öğrtiyle almaları durumudur. Dişe diş bi yorumlama aslında...


  • sack jparrow  (13.11.17 21:54:04) 
sayfalarca yazmışlar sözlükte. ne vakit kaybı yahu. arada düşer mi diye kız nicklerini tespit etmek için konuyu uzattılar herhalde diye düşündüm şahsen :)


  • burya  (13.11.17 22:15:15) 
dissendium yoldaşıma katılıyorum. hayatımda gördüğüm en acınası, en gerzekçe, en amsalak şey olabilir. bir insanın oturup "öğreti" dediği bu sıçmık hakkında bu kadar şey yazabilmesi muazzam. red pill sağlıklı bir insan için her açıdan tümüyle safsata. "kadınlar çıkarcı ve daima içten pazarlıklıdır" diyen adam benim gözümde düşük iq'lu bir ruh hastasından fazlası değil. madem kadınları gömüyoruz, cinsiyetçi oluyoruz, o zaman ben de "grow a pair" diyeceğim. adam olun, erkek olun. siz köpek olmazsanız, hayatınıza da sizi köpek yapmayacak insanlar girer. hasbelkader okumuş, eli kalem tutmuş, kafayı kadınla bozmuş amsalakların kendini değerli hissetme çabasından başka bir şey değil red pill.

şu dünyada her kadına karşılık bir erkek var neredeyse. otobüse biniyoruz, kadınlar var. okula gidiyoruz, kadınlar var. komşumuz kadın. müşteri hizmetlerini aradığımızda kadınla konuşuyoruz. ya mna kodumun yerinde (diğer cinsel tercihleri ayrı tutarak söylüyorum) bir kadın, bir erkek var. ulan ne kadar farklı olabiliriz? hayatın her alanında, devamlı iletişim halinde olduğun, aynı türe ait bir canlı senden ne kadar daha içten pazarlıklı, şerefsiz vs. olabilir acaba?

bu benim gözümde bir çeşit sosyal kişilik bozukluğu, fazlası değil. kadınlar şöyledir, adamlar böyledir şeklinde bu tip zararlı genellemeler yapan insanların aptal ve sorunlu olduğunu, hem sevgisiz büyüdüğünü hem de sağlıklı sosyal ilişkiler geliştirmekten aciz, kişisel ve zihinsel gelişimini tamamlayamamış tırrekler olduğunu düşünüyorum. işi olan adam zaten kadın konusunda bu kadar şey düşünüp yazmaz.

bakın "kadın ve erkek tümüyle aynıdır" demiyorum. fiziksel olsun, duygusal olsun elbette ki farklılıklarımız var ama ben bu farklılığı bir elmanın iki yarısı olmak gibi görüyorum, bir taraf armutken diğeri elma şeklinde değil.

neyse, sıkıldım. böyle şeylerin patlaması iyi ama yine de. kimi ciddiye alacağımızı falan anlama şansımız oluyor.
  • der meister  (13.11.17 22:26:18) 
@der meister kendi görüşüm değil red pilli savunanların esas söylediği şeyi yazdım. Ben sadece takip ediyorum dışarıdan.


  • sack jparrow  (13.11.17 22:30:27) 
sıkıntı yok, sana hitaben söylemedim zaten :)


  • der meister  (13.11.17 22:44:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.