[]

İcra olayları ve icralık mal satılan siteler!

1- Tavsiye edebileceğiniz özellikle daire (lokasyon izmir) satan icra ilan sitesi ya da siteleri var mı (ücretsiz olması tercihimizdir)?

2- İcralık mallar (araba-ev) gerçekten uygun fiyatlı oluyorlar mı? "Yahu bizim kayınco 20 milyar ucuza kapattı daireyi/arabayı" diyebileceğiniz bir örneğiniz var mı? Bu icralık malları alırken ne gibi zorluklar yaşarız, başka neler biliyorsunuz bu konularda vs vs...

Şimdiden teşekkür eder, gözlerinizden öperim.

 
kelepire kapattirmazlar kimseye. cesitli adamlar yaniniza gelir gerekli vergiyi veya boynunuzu keserler. her bolgeye bakan birileri vardir, girince anlarsiniz, belli ederler.
ufak ivir zivirlar icin dusunun bu isi. araba-ev yalan olur. yoksa emlakcilar oralardan cikmazdi dimi ama:)
1980 model mercedes alayim diyorsaniz baska ama 2008 x5 kapattirmazlar kimseye. adliyenin dibinde de olsa maalesef orada da bu isi kosturanlar var, ses cikaranlar yok.
  • iyilik yap pitbull  (04.02.10 17:05:26) 
olay tam olarak iyilik yağ pitbull'un açıkladığı gibi. üzerine bir şey yazmak gereksiz.


  • espandon  (04.02.10 23:04:04) 
gözün yeteri kadar kara ise gir ihaleye. bir şey olmaz. örneğin borçlusunu bul, onunla anlaş ve onun yerine gir ihaleye, tabi kendi adını yazdır. soran olursa da ben ma sahibiyim de, işin raconu gereği mal sahibi ihaleye girince pek karışmıyorlar.


  • evrendeki en mutevazi insanim  (05.02.10 14:24:00) 
Öncelikle "icra ihalelerinde kimseye kaptırmazlar malı", "kafanızı keserler" "köyünüze veba mikrobu getirirler" gibi yetkin olmayan kaynaklardan alınan bilgilere kulak asmamanızı öneririm. Bu işi yapıyoruz, benim size örnekler vermem doğru olmayacaktır. Ancak örneğin adliyeihaleleri.com adresinde Türkiye'de ilk defa uygulanan arabululuculuk ve uzlaştırma sistemi sayesinde istediğiniz malı henüz ihaleye girmeden borçlu ile anlaşarak bile alabiliyorsunuz. Bunun yanında, uzlaşma sağlanmaması durumunda sizin yerinize ihaleye de girebiliyorlar. Neticede siz uğraşmmıyorsunuz, muhatap da olmuyorsunuz gereksiz insanlarla.

En doğrusu siteye girerek veya 0216 5198756 numaralı telefondan iletişime geçerek konu ile ilgili her türlü sorunuza ve itiyacınıza yanıt alabilirsiniz.

Adım Ömer. Benim yönlendirdiğimi ilettiğinizde hemen yardımcı olacaklardır size.
  • henrylee  (01.03.10 12:37:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.