Giriş
(5)

ağlamak

ladjivert
bir erkeğin ağlaması, deyim yerindeyse salya sümük ağlaması ve uzun süreli bir ilişki bitme noktasındayken onunla bir ömür geçirme isteğini bu şekilde istemsiz olarak belirtmesi bir bayan için ne ifade eder?yani erkek küçük düşmüş mü olur? yoksa gözyaşı karşı taraf için değerli midir?
bir erkeğin ağlaması, deyim yerindeyse salya sümük ağlaması ve uzun süreli bir ilişki bitme noktasındayken onunla bir ömür geçirme isteğini bu şekilde istemsiz olarak belirtmesi bir bayan için ne ifade eder?

yani erkek küçük düşmüş mü olur? yoksa gözyaşı karşı taraf için değerli midir?
0
ladjivert
(04.02.10)
onun anlami karsi tarafin anladigi kadardir...

"bu gozyasi acaba benim icin degerli mi?" diye soruyorsan, "senin icin" degerli degildir.

kucuk dusmesinin ya da dusmemesinin ne onemi var ki? hem kime karsi kucuk dusucek? erkek arkadasinin gozyasinin ne anlama geldigini anlamayan birine mi? hic sanmiyorum.
0
dirtyfrank
(04.02.10)
bir dişi olarak sölüorum , kızın içi parçalanır ama fikrinden caymaz.kendimden biliorum :(
0
kiral
(04.02.10)
benim erkek arkadaşım her şeye ağlıyo.
kavga ediyoruz ağlıyo, ayrılma noktasına gelsek ağlıyo, hata yapsa ağlıyo, özlese ağlıyo, canı sıkılıyo ağlıyo,canımı sıkıyo ağlıyo

bana sorarsan ben o kadar çok sıkıldım ki ağlamaktan ben bile bu kadar çok ağlamıyorum, ağlasam da ya sinirden ya çok üzüldüğüm için. hem ben bi bayanım sürekli ağlasam da garip karşılanmaz.

başta hoşuma gidiyodu, gözyaşlarını saklamıyo, erkekler ağlamaz diye düşünmeden ağlıyo diye.
ama böyle olmasaydı da dediğin gibi olsaydı eğer kız vicdanlıysa kıyamaz. aslında vicdanla da alakalı değil ya, düşünüyorum da sevgilimi hiç sevmesem isterse ağlamaktan göz pınarları kurusun yine devam etmem.
şöyle diyeyim eğer seviyosa ağlayınca kıyamaz, ayrılmaktan vazgeçebilir. ama gözyaşları bi ilişkinin bitmesine engel değildir eğer sevmiyosa..
0
matilda
(04.02.10)
bence bunun için soğuyacaksa varsın soğusun kız kısmısı.
bence çok içten ve bi o kadar da üzücü bi sahne..
benim içim parçalanırdı,tabi seviyorsam.
ulan ne çok seviyo adam beni derdim,demişliğim de oldu.
+ want2die a katılıyorum
0
mahnita
(05.02.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.