[]

anlayamadığım bir etkinlik: Anatolian Bears Night - Let's Kiss

Takip ettiğim bir Ankara etkinlik hesabında denk geldim de anlayamadım, nedir ya da sizde nasıl bir çağrışım yaptı? Görsel itibariyle açık açık bu bir gay bireyler buluşması mı yoksa anlayamadığım bir ironi-mecaz vs. mi var?

ankaraguzeldir.org


 
Linke tiklamadim, ismi gay ama etkinligin. Bear killi gay bireylere deniyo.


  • kuehles blondes  (13.11.17 11:40:38) 
evet gay etkinliğiymiş baktım


  • cedex  (13.11.17 11:45:58) 
"ANOTOLIAN BEARS NIGHT- Let’s Kiss – HAYDi ÖPÜSELIM ~~~ Sizlere Anadolu da yapılan yedinci ayı gecesine davet ediyoruz. Bu gecede kimler mi olacak ilk başta çok güzel ve yakışıklı ayılarımız olacak, şişman, kıllı, kılsız, zayıf, maskülen ve amcalarımızı da unutmayalım… Sizleri Anadolu’nun cevherleriyle buluşturuyoruz… Hadi ne duruyorsunuz bizi yakından tanımaya ne dersiniz?"


  • rahip janick  (13.11.17 11:46:41) 
açık açık gay etkinliği diye yazmıyor ama görsel onu çağrıştırıyor, kendilerini "ayı" olarak nitelendirmeleri de ilginçmiş.

Diğer ilginç gelen nokta memlekette böyle organizasyonların reklamının alelade yapılabiliyor olması, Brüksel'de gibi mi hissedelim yani kendimizi Ankara lan burası:)
  • candanag  (13.11.17 11:47:25 ~ 11:48:41) 
Homoseksüel erkek bireylerin lakapları "ayı"dır zaten. Açık açık yazıyor aslında ama anlayana tabii :)


  • lcha  (13.11.17 11:54:44) 
abi görselin ve açıklamanın daha açık olanı "bu bir gay etkinliğidir." cümlesi olurdu.

ve evet bu baskı ortamında böyle bir etkinliğin açıkça duyurulması beni de şaşırttı ama güzel, sevindim.
  • rahip janick  (13.11.17 12:04:17) 
@icha Hayir, sadece boyle killi, kasli-gobekli escinsel erkeklere "ayi" denir. Hepsine denmez, bir alt gruptur.


  • common of demons  (13.11.17 12:10:09) 
gay etkinliği olduğunu daha açık şekilde anlatamazdı muhtemelen. fotoya bakmadan açıklamadan, açıklamayı okumadan fotodan, hiç birine bakmadan etkinlik adından gay etkinliği olduğunu anlamadıysanız sizi kutluyorum. kalbiniz çok temiz.


  • Tears of Devil  (13.11.17 12:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.