[]

Munihte 5 saat aktarma?

Munih sehir merkezine goz atmaya deger mi? Yoksa hic ugrasma mi dersiniz?




 
Sehre gitmen 1 saat, donmen 1 saat.
E pasaporttan cikacaksin, sonra yine uluslararasi ucuyosan 2 saat once
Gideceksin vb. Bence degmez.
  • kuehles blondes  (13.11.17 11:41:31) 
aaa ben de munihte buna benzer bir sure aktarma yapiyordum, ve merkezi gezmeye gittim. yemek yiyip, sokaklarda bos bos dolanmalik guzel bir zaman olmustu, baya keyifliydi. ama merkeze gidis gelis tren biletini baya pahaliya almistim, daha ucuzlari oldugu halde bana informationdaki kadin pahaliyi ondermisti.


  • tavukbanalop  (13.11.17 11:42:42) 
Kuehles,

Schengen ici oldugu icin pasaporttan cikmak dedigin seyi anlamadim. Direkt la la la diye yuruyup gidemez miyim?

Cikis damgasini munihte vuracaklar diye dusunuyordum?
  • antikadimag  (13.11.17 11:51:46) 
Arabayla gidip gezmeme ragmen pek begenmemistim.


  • VIPCH  (13.11.17 11:59:03) 
schengen ici ucussa, bavul yoksa gidip gezerdim rahat rahat.


  • lanc  (13.11.17 12:19:33) 
degmez, bu mevsimde hic degmez.


  • eriksatie  (13.11.17 13:11:53) 
Schengen ici oldugunu dusunmedim.

Non-schengen den non-schengen e de olabiliirdi cunku :D

Bahn.de sitesinden merkeze gidis donus saatlerine ve suresine bakarsin, 2 saatten fazla kaliyorsa elinde, o zaman gidilir.
  • kuehles blondes  (13.11.17 14:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.