[]

iş başwurusu

dostlar leventte ikms hukuk bürosu diye bi ofisten teklif aldım bilen warsa nedir nasıl bir yerdir bilgisini paylaşabilir mi benle kurumsal bi yer ama sazan gibi atlamak istemiyorum




 
Benim arkadaşım orda çalışıyor. Bir arada gibi görünen, oysa sadece masraf ortağı 4 avukattan oluşuyorlar(ikms her bir "masraf" ortağının soyadının ilk harfi)
siz hangisinden teklif aldınız? ona göre daha ayrıntılı yorum yapabilirim. isim vermek istemezseniz sadece ikms'nin hangi harfi oldugunu da belirtebilirsiniz. :)
bu arada kurumsallık falan boşuna beklemeyin. hayal kırıklığı yaşarsınız.
  • vejeteryan vampir  (04.02.10 15:26:19) 
dostum bu kadar awukat olunca acaba banka takipleri mi war die düşündüm.direkt ikms die aradılar bi sorar msn sana zahmet banka takipleri yapılıyormuş mu kim için eleman aranıyormuş ortam nasıl en azından


  • tb_13  (04.02.10 16:40:37) 
2-3 ay kadar önce beni de aramışlardı, sanırım gülşahdı arayan kızın adı, stajyer avukat arıyorlarmış... telefonda inatla ne tür davalara bakıyorsunuz diye 3-4 kere sormama rağmen kesin bir cevap verememişti, ben de gitmemiştim görüşmeye, şimdi nişantaşında ufak bir büroda çalışıyorum...
eğer stajyersen ve bir süre sonra kendi büronu açmayı falan düşünüyorsan, büyük büroları önermem sana, ufak bir yer bul ve her işle ilgilen, bir şeyler öğrenmeye çalış.
ama kendi büromu açmayacağım, avukat olduktan sonra, staj yaptığım yerde çalışmaya devam ederim diyorsan da, büyük bürolar idealdir..

bir de anladığım kadarıyla, çok sık stajyer değiştiriyorlar, ya da sürekli yeni stajyerler işe alıp büyüyorlar. bu icra yoğunluklu bir büro oldukları anlamına gelebilir.
  • de jure  (04.02.10 16:52:17 ~ 16:53:36) 
hakkaten kendi ofisimi açmayı düşünüyorum ama daha cok war acmaya orta çaplı bi yerdeyim ama huzur bulamıyorum.ben de temkinli yaklaşıyorum açıkçası sen nerdesin üstad


  • tb_13  (04.02.10 16:56:46) 
yok banka takipleri falan yapmıyorlar. yani en azından arkadasımın bağlı olduğu avukat yapmıyor. şirketler ve sözleşme hukuku ile ilgileniyorlar yalnızca. ingilizce önemli mesela o avukat için.

bir görüşmeye git, ne kaybedersin ki. böylece öğrenmiş olursun hangi ortak arıyor seni falan diye. ardından daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. ;)

not: lütfen bir avukat olarak, gayrıresmi hayatında dahi 16 yaş teenager yazım dilini kullanma. ilk gördüğümde cevap veresim gelmedi sırf bu yazım yüzünden valla billa. :)
  • vejeteryan vampir  (04.02.10 17:29:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.