Giriş
(2)

Adres - Gümüşsuyu

maximus decimus meridius
Yarın gündüz gitmem gereken bir adres var elimde lakin neresi tam çözemedim. Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Gümüşsuyu'ndaki Ak Han'a gitmem gerekiyor. Miralay Şefik Bey sokaktaymış. Hatta ne diye kasıyorsam adres aynen şöyle :)Miralay Şefik Bey Sokak 15 Ak Han Gümüşsuyu 34437 Istanbul
Yarın gündüz gitmem gereken bir adres var elimde lakin neresi tam çözemedim. Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Gümüşsuyu'ndaki Ak Han'a gitmem gerekiyor. Miralay Şefik Bey sokaktaymış. Hatta ne diye kasıyorsam adres aynen şöyle :)

Miralay Şefik Bey Sokak 15 Ak Han Gümüşsuyu 34437 Istanbul

İnönü Stadı'nın üst tarafında kalıyor olmalı sanki. Katotoparka yakın mı? Alman Konsolosluğu, Şehirlerarası otobüs firmalarının ofislerinin neresinde kalıyor?
0
maximus decimus meridius
(04.02.10)
foto da miralay sefik bey sokak gorunuyor.

www.aktekbilisim.com
0
alan shearer
(04.02.10)
be$ikta$ istikametinden taksim'e doğru çıkarken solda Akbank binası var. orasıdır.
itü makine fakültesinin kar$ısıdır.
0
robinbook
(05.02.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.