[]

arac onemli!

Aracı yeni aldıgımdan hicbir bilgim yok, yakın zamanlarda
arac muayenesi yapan bilgilendirebilirse cok sevinirim :

--> Otomobil muayene ucreti olan 126TL orada mı yatırılıyor onceden mi?
(Sıra beklememek icin onceden yatırılma diye birsey var mı?)
--> Randevulu sistem dogru calısıyor mu ? Gercekten dedikleri saatte
muayene yapıyorlar mı? Muayene sure olarak ne kadar suruyor?
--> Aracın aynasının catlak olması ve arka lamba camının catlak olması
gibi sorunlar muayeneden gecmemek icin sebep olur mu?
--> Egzos muayenesini orada yaptırmak cok sure kaybı mı tavsiyeleriniz
nedir gitmeden yapılırsa da vakit harcanacak? Mantıklısı nedir?
--> Yurur aksamında sorun olmayan bir aracın muayeneden gecmemesi gibi
bir durum olur mu yani puruz cıkartmaları yuksek ihtimal mi nasıl
calısıyorlar bunlar memur gibiler mi :)

Bu sorulara cevap verenlere mutesekkirim,
İyi çalışmalar

 
egzos muayenesi her kose basinda yapiliyor desek yeridir. en son yaptirdigimda 10 liraya yaptirmistim ben.

randevulu sistemle calisiyor cok buyuk bir bolumu. orada ucreti oduyorsunuz. gitmezseniz randevunuza bir daha randevu alabiliyorsunuz ama yine onceden haber vermeksizin gitmezseniz 1 sene boyunca mi ne gidilemiyor (oyle bir seyler yaziyordu tuvturk sitesindeki sikca sorulan sorularda. ayrica bakin o sikca sorulan sorulara)

lambalarda sorun yoksa catlaklardan sorun cikartmazlar muhtemelen ama kirik varsa yani bir kismi dusmusse o zaman degistirmeniz gerekir.

yurur aksaminda bir sorun olmasi halinde zaten gecemez ama sadece buna bakmiyorlar. oldukca fazla teste tabii tutuluyor. frenden ve rot balanstan kaliyormus genelde araclar.
  • entrapmen  (04.02.10 13:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.