[]

Ses sistemi hk

n11 indirime girdi diye ses sistemi bakayım diyorum. evde samsung tv var, yanına 2 tane hoparlör koyayım istedim. çok ses işlerinden anlamam ama; hangi markalara bakmam uygun olur?

tercihen iphone'dan bluetooth ile bağlanıp spotify da açabilmek isterim ama.

neyse, hangi markaların ürünlerine bakayım? bir sürü marka var çünkü, çoğu kalitesizmiş gibi gözüküyor. belki de kalitesiz değildir.

 
mesela şu aşağıdaki dikkatimi çekti.
öyle çok büyük bir amacım yok bu ses sistemlerinden. sadece tv'nin verdiği kısıtlı sesi daha düzgün duymak için kovalıyorum öyle söyleyeyim. yoksa büyük bir müzik kulağı olan biri değilim.

urun.n11.com
  • tchuck  (11.11.17 10:39:45) 
İkinci el ya da amazon'dan sıfır creative gigaworks al bence. Temiz ve güçlü ses alırsın, ucuz da olur. Fakat Bluetooth yok, Spotify için aux'tan kablo ile bağlaman gerekir.


  • orient blue  (11.11.17 10:46:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.