[]

Iphone videosunu bilgisayarda oynatırken...

Iphone 7 ile çekilen bir videoyu bilgisayara aktardım ve gom, vlc, media player, QuickTime gibi birbirinden farklı 6-7 player ile oynatmayı denedim. Kiminde hiç açılmadı kiminde sadece ses vardı; hem ses hem görüntü verenlerde ise senkronizasyon sorunu yaşandı. Video 1080p 60fps.

Donanım yetmediği işin böyle oldu diye düşünüyorum. Peki bunu akıcı şekşlde oynatmak mümkün müdür? Biraz da aciliyet söz konusu bu arada. Yani pratik bir çözüm gerekli.


 
Intel Core i3-2310M
512mb dahili ekran kartı
8gb bellek var pc de
  • jamiro  (10.11.17 15:18:39) 
YouTube'a yükleyin orijinal kalitede. Sonra zaten YouTube izleyeceğiniz cihaza göre optimize ediyor.

Public, Private ya da Unlisted şeklinde gizlilik ayarlarını ayarlarsınız zaten.

Google Drive'a da yükleseniz olur ama Drive videoyu daha yavaş process ediyor, izlenebilir hale gelmesi biraz daha uzun sürer YouTube'dan.
  • crown  (10.11.17 15:20:58 ~ 15:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.