[]

Gmail'de kaybolan mail?

Merhabalar,

Birine mail atmıştım. Maile verilen cevabı göremiyorum. Sebebi ne olabilir? Cevap verildiğini ise "gönderilmiş postalar"a baktığımda görebiliyorum (Resimdeki gibi). Nereye kaybolmuş olabilir?

i.hizliresim.com

Teşekkürler.

 
Email'lerin bilgisayarla eş zamanlı olarak telefonuna da geliyorsa ve kazayla silmişsen oluyor. bana da birkaç kere oldu. genelde gelen bir email'i dalgınlıkla silince telefonda oluyor.


  • sen git ben geliyorum  (10.11.17 02:47:42) 
@raydingoz maalesef oralarda degil.

@sen git ben geliyorum silmis olmam imkansiz. Hicbir maili silmiyorum ben.
  • straight from the heart  (10.11.17 03:19:38) 
ben ordaki resmi anlamadim. gonderilmis postalar'da senin gonderdigin postalar gozukur zaten. Orada "Selamlar" sana gelen cevabin bir parcasi mi senin attigin mailin bir parcasi mi?


  • robokot  (10.11.17 03:21:59) 
sana gelen cevapta geçen bir kelimeyi arat email'inde. mesela kişi email'inde "menekşe" geçen bir cümle yazdıysa gmail'in arama kısmına menekşe yazıp arat. sonuca göre email'in nerede olduğunu anlarsın.


  • sen git ben geliyorum  (10.11.17 03:25:53) 
@robokot “Selamlar” diye baslayan bana gelen mailin bir parcasi. Devaminda adim soyadim yaziyor diye karaladim.


  • straight from the heart  (10.11.17 03:26:42 ~ 03:27:40) 
ok o zaman yukaridaki aratma fikri iyi bence. diger opsiyonlar: gmail'e mobil bir cihazdan girin (telefon falan) orada gozukebilir. O da olmazsa pop3 destegini etkinlestirip mailleri bir mail programi uzerinden (gmail sitesi uzerinden degil) okumayi deneyin. pop uzerinden cihaza butun konusma inebilir bir ihtimal.


  • robokot  (10.11.17 03:29:20) 
@sen git ben geliyorum olmuyor ne yazik ki. Herhangi bir sonuc cikmiyor.


  • straight from the heart  (10.11.17 03:29:43) 
Aramayi yaparken basina in:all ekle;

"in:all Selamlar" gibi. Boyle de cikmaz ise kalici olarak silinmistir.
  • Haldamir  (10.11.17 13:35:37) 
@Haldemir söylediğiniz gibi yapınca buldum çok teşekkür ederim. spama düşmüş mailler ondan görememişim.

cevap veren herkese çok teşekkürler.
  • straight from the heart  (10.11.17 16:21:59 ~ 16:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.