[]

Yılbaşında yurtdışı

2 er kişi; 2 gece 3 gün kalacağız. Gitme amacı tamamen alkol, sağda solda sürtme ve gece hayatı.
Prag vs. Krakow. Sizin tercihiniz hangisi olurdu?



 
krakow'u görmedim, ama Prag çok da öyle bir yer değil.


  • gochebe  (10.11.17 00:48:46) 
Praga gitmedim ancak Krakow çok muhteşem bir gece hayatı sunan bir yer değil. Prag'da daha çok çılgın eğlence ortamı olacaktır kesinlikle. Ki genelde Prag Viyana ile kıyaslanır, hatta çılgın eğlence ortamı açısından daha zengin olduğu bilinir. SOnuçta Krakow küçük bir Polonya şehri (Geçen hafta Krakow'daydım)


  • nickfury  (10.11.17 00:56:08 ~ 00:56:30) 
abi ikisine de gitmiş, hatta praga bi beş sefer gitmiş biri olarak söylüyorum. üstelik 2 koca adam gitmiştik krakowa gittiğimde, normalde prag elbette daha güzel ama,

sizin için kesinlikle krakow. çünkü prag yılbaşında eşi dostuyla tatile gelmiş insanla dolu oluyor. bir de üstüne batı avrupanın bütün yaşlıları geliyor. sağda solda sürtme, alkol ve gece hayatı için hiç uygun değil prag. krakow'un çok güzel barları pubları da var. tonla club da var sanırım.
  • devcileyin,  (10.11.17 01:06:48 ~ 01:07:04) 
krakowun gece hayatı güzeldir, özellikle şu sıralar öğrenciler döndü şehire


  • facebook  (16.11.17 16:08:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.