[]

youtube nereye gitti?

2011 yılında aldığımız samsung marka smart tv'nin smart kısmında youtube vardı. çocuğa çizgi film falan açar izletirdik. geçen gün girdim baktım, yok, gitmiş. bi google'layım dedim, meğer samsung bütün eski tv'lerden youtube uygulamasını kaldırmış. hatta telefona tanıtmıştım, telefondan açıp ekranda paylaşıyordum.

ulan smart'ın bütün olayı oydu zaten. amk akvaryum aplikasyonu indirip balık animasyonu mu izliycem, ne smartlığı kaldı bu zıkkımın? nereye mıçacaklar yav şimdi? nasıl izliyecez youtube? sırf youtube izleyebilmek için yeni televizyon mu alalım? bu ne dangalak iştir yahu?


 
+1 dediklerinde haklısın. hdmi ile tvye bilgisayarı bağlayarak çözdüm ben.


  • sutlu nescafe  (09.11.17 01:27:51) 
malesef bizde de gitti. hatta spotify da gitti çok kızgınım.


  • sta  (09.11.17 01:32:54) 
bende de samsung var ana ekrandsn gitmişti ancak

kumanda da smart hub kısmına tıklayın uygulamalar ekranı çıkacak. daha sonrs en altta daha fazla uygulama bölümü var oraya tıklayıncs youtube sekmesini göreceksiniz. en azındna ben de öyle
  • oscar  (09.11.17 01:33:52) 
Bir tane chromecast al hayati yaşa. ucuzlar, her bilgisayardan kontrol edersin. Televizyona takilan google urunu ufak bir sey.


  • robokot  (09.11.17 01:46:02 ~ 01:46:34) 
sahi lan! UN55F7500AF var youtube spotify falan gitmiş!
bu arada kibrit, muhtemelen firmware downgrade gibi birşey vardır youtube geri gelsin diye

  • Tears of Devil  (09.11.17 10:41:51) 
Benim de c7000 model televizyonumdaki youtube ve bir kaç uygulama daha kalktı. Muhtemelen telif benzeri bir sıkıntı oluştu. Ondan kaldırdılar. Bir şekilde tekrar ekleme şansımız varmıdır acaba?


  • mayday  (09.11.17 12:32:29) 
sıkıntı youtube tarafında.
support.google.com

  • sutlu nescafe  (09.11.17 14:51:29) 
Alinda o applerin cogu surayi aciyor:

youtube.com

Sitede kullanilan yeni teknolojiler o televizyonlarin browser motorlari tarafindan desteklenmedigi icin (ve televizyonlarin browserlari guncellenmedigi icin / islemcileri zayif kalacagi icin) sistemden kaldiriliyorlar.
  • robokot  (09.11.17 16:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.