[]

Hepsiburada eskiden bütün ürünleri tek kargo gönderiyordu

Şimdi birço ksatıcı çıkmış. Gittigidiyor gibi mi oldu? Farklı mağazalardan alınca farklı kargoyla mı geliyor ürünler?




 
Evet. Aynı mağazadan farklı ürünler alırsanız ve kargolama tarihleri yakınsa onlar belki tek kargoyla gönderilebilir bir ihtimal. Aldığınız ürün sayısı kadar kargoyla da karşılaşabilirsiniz.


  • hana bi  (09.11.17 00:24:01) 
hepsiburada tüm siparişleri tedarikçiden önce kendi deposuna çekip, kontrol eder ve tek kargo ile yollar.

gittigidiyor ve n11'de ise siparişi verdiğin mağaza direk sana kargolar. yani ayrı ayrı kargo alırsın.
  • Fayfa  (09.11.17 01:22:18) 
@Fayfa:

Bana son alışverişimde neden koli üstüne koli yapıp, aynı mağazadan aldığım 2. ürüne ayrı bir kargo bedeli daha eklediler acaba? Müşteriye özel kampanya? :)
  • hana bi  (09.11.17 01:30:09) 
saçmalamışlar. müşteri hizmetlerine şikayet et. ''kargo maliyetini düşürmek için özellikle aynı mağazadan aldım ürünleri. ayrı ayrı kargo olacaksa gider daha ucuza n11'den alırım bir dahakine'' de. anında tutuşup telafi etme yoluna girerler.


  • Fayfa  (09.11.17 01:46:49) 
@Fayfa
bir yanlış olmasın? dün iki ürün sipariş ettim, birisi direk hepsiburada deposundan gelirken diğeri doğrudan izmirdeki tedarikçiden kargolandı adresime...

  • luchetti  (09.11.17 03:23:19) 
3 ay kadar önce bir şeyler satın almıştım, farklı mağazalardan. hepsi kargo ücretsizdi ya da belli bir mikdarı aştığım için ücretsiz sayılmıştı galiba.

ödeme sayfasında "kargolar birleştirilsin" seçeneği olduğunu hatırlıyorum. nasıl olsa beleş hem zaten ayrı şehirlerdeki ayrı mağazalar uzamasın geliş süresi diye işaretlememiştim. ama vardı yani o seçenek hatırlıyorum. benim alışverişe ya da aldığım ürünlere, ya da satıcıların hepsiburada ile anlaşmalarıyla alakalı bir şey olabilir mi? işte o kısmını bilemiyorum.
  • dafaisss  (09.11.17 03:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.