[]

Chrome - İnternet

chrome ile bi sitede seçtiğim bir iki kelimeyi, sağ tık kopyala dediğimde, yada bi linki sağ tık aç git deyince bi kaç kere tıklamak gerekiyor, chrome kullananlarda da var mı bu hata? bunu yaparken nasıl sinirleniyorum anlatamam, çok güzel bi tarayıcı olmasına rağmen bir anda si(l)esim geliyor.

bide şu son 2 günde ttnetin yurtdışı çıkışlarında bi sorun mu var acaba? bazı sitelere girişte sorunlar yaşanıyor?


 
bendeki chrome da böyle bir sorun da yok. haberin olsun


  • denizdorak  (04.02.10 02:14:29) 
ben de arada yaşıyorum, zannedersem tıklama alanı ile ilgili bir problem var (x.y koordinatlarından bahsediyorum. parantez build.45 v.3)


  • turkish tekila  (04.02.10 03:06:34) 
evet chromeda aynı sorunla ben de karşılaşıyorum. turkish tekila nın dediği gibi tıklama alanıyla ilgili bir problem.


  • Frau  (04.02.10 08:31:48) 
evet bendede aynı problem var önce mousedan şüphelendim ama sonra chrome da oludugunu anladım


  • deep435  (04.02.10 09:21:21) 
evet yurt dısı cıksıalrda sorun var..


  • jamswety  (04.02.10 13:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.