[]

Cumartesi akşamı Beşiktaş

Selamlar,

Bir süredir istanbul dışında olduğumdan mekan yer falan bilememekteyim.
Cumartesi kızlı erkekli bir grup olarak beşiktaşta RAKI içmek istemekteyiz.

Mezeleri güzel, çok curcuna içinde yüksek sesli müzik olmayan bir yandan muhabbet bir yandan da rakı meze yapılacak neresi vardır önerebileceğiniz?

 
Sidika?


  • mor oje  (08.11.17 16:54:09) 
beşiktaş'ta iki adet meyhaneye gitmişliğim var
1- beşiktaş barbaros balıkçısı. hem fiyatlar uygun, hem mezeler güzel, hem de yüksek sesli müzik yok. dışarda oturmanızı tavsiye ederim çok soğuk değilse. ama içerde de sigara içiliyor. bu tam barbaros bulvarının girişinde diyebilirim
2-by giritli. fiyatlar diğerine göre biraz daha pahalı. ama kapalı mekan, ferah ve minik bir mekan, servis biraz yavaş, mezeler de fena değil. bu da akaretlerde. müzik rahatsız etmiyor.

Ben birinci seçeneği tavsiye ederim.
Bir de hayat memat meyhanesini çok duydum ama gitmedim, o da hemen birinci seçeneğin karşısında.
  • interview with the vampire  (08.11.17 16:56:03 ~ 16:57:08) 
zomato'dan bakıyorum şimdi sıdıka için çok güzel şeyler söylenmemiş pek...


  • aboutablank  (08.11.17 17:02:04) 
hasbi


  • justinho26  (08.11.17 17:04:55) 
Bence pişman olmazsınız: Meymeze by Uygar
www.google.com.tr

  • lcha  (08.11.17 17:05:02) 
Kamo's Mykonos - küçük şirin bi yer. eski toprak holding'in karşı çaprazına düşüyor.


  • contavolta  (08.11.17 17:16:11) 
besiktas sayilir gene, bay balik.


  • jimicik  (08.11.17 17:20:06) 
Kalamata derim. Akaretlerde bulunuyor, curcuna içinde değil, müzikler güzel. Arada sirtaki geceleri oluyordu (hala oluyor mu bilmiyorum), o zaman olabilir sesli müzik.


  • peggy  (08.11.17 17:56:19) 
sidika demeye gelmistim, +1 diyim bari.


  • in vino veritas  (08.11.17 20:33:43) 
benimki cevap sayılmıyor galiba. o kadar yazdık.


  • interview with the vampire  (09.11.17 14:01:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.