[]

42LH3000 1662 lira eder mi?

LCD TV alayım diyorum. LG'nin 42LH3000 modeli 1662 lira eder mi diyorsun? 37-42 inç arasında başka öneriniz var mı f/p ürünü olarak?




 
izlemeden teknik özelliklerine bakarak yorum yapacağımı belirteyim.fiyat olarak gayet uygun.piyasanın altında.genel olarak özellikleri de gayet iyi denebilir sadece wxga panel kullanılmış ve bu panel hakkında bilgim yok.(bu wxga panelin çözünürlüğü 1200×768 olarak geçiyor ama seninki full hd o yüzden iyi araştır)
lcd lerde bana göre en önemli iki ayrıntı var.bu tv 10 bit güzel ama söylediğim wxga paneli bence araştır. kafanı karıştırmak gibi olmasın ama sony v5500 ve w5500 serisi favorimdir.

şunu da belirteyim bu marka ve teknik özellik araştırması belli süre sonra takıntı haline geliyor:) aman diyim.
  • kaleci makabayasi  (04.02.10 07:31:26) 
Ben sahsen plasma kullanicisiyim. Bu latency olayi beni rahatsiz ediyor. Her ne kadar piyasada 2 ms'ye kadar inmis urunler ciksa da suphe ile yaklasiyorum. Bu urunun 5 ms oldugunu goruyorum. Size tavsiyem demo goruntu degil gercek bir tv yayinini, mac yayinini vs. izlemenizdir.

Bu arada gorus acisi icin 178 derece diyorlar ama o da bir aldatmaca. Cogu lcd'de yandan baktiginizda goruntude renklerin canliliginin kaybolmasi gibi bir durum olur. En yenilerde bu sorun gordugum kadariyla oldukca asilmis durumda. Ama siz evinizde koyacaginiz yere gore ilgili acidan bir bakip izleyin bakalim performansi nasil.
  • falcon  (04.02.10 08:32:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.