[]

kartalkaya'da tatil

selamlar.

kartalkaya 26-29 aralik arasi (haftaici) cok kalabalik olur mu? bir de kar durumu falan nasil oluyor o dönemlerde?

bir de acemiyiz, snowboard yapcaz.

kartalkaya hakkinda iki cift laf edecek olanlar bir seyler karalasin iste.

tesekkürler efem.

 
1) Kartal Otel değil Dorukkaya'ya gidin (Kartal'ın pistleri bence daha iyi ama amatörmüşsünüz. Dorukkaya'nın baby pisti Kartal'a göre daha iyidir. Dorukkaya'nın açık büfe ve personeli de Kartal gibi kalitesiz ve uyuz değildir. Yemeklere ve servise bayılacaksınız)
2) Haftaiçi kalabalık olmaz. Sadece sömestr dönemi öncesi ve sonrası hafta çok yoğun olur.
3) Kar kalınlığı en az 2 metre olur Aralık ayında. Daha ne olsun!
4) Daha önce hiç board yapmamışsanız mecburen eğitim alacaksınız. Geçen yıl kişi başı saati 250 TL'ydi. Tüm hocalar otelin altındaki tek kurs olan Timo'yla anlaşmalı olduğundan pazarlık yapmazlar. 2 kişi saatine kişi başı 200 TL verelim diye pazarlık yapın. Haftaiçi kabul ederler.
5) Doğru düzgün öğrenmek istiyorsanız 2 gün 1er saat ders alın. İlk gün duruş, ön kayma, geri geri kayma öğretirler. Tüm gün kayarsınız. 2.gün yeteneğinize göre slalomu gösterir hoca. 3.gün zaten kendinize güven gelir ve keyif ala ala kayar bitirirsiniz işi.
6) Snowboard.unuz yoksa ve kiralayacaksanız otelden(Timo) kiralamayın, pahalı olur. Dağa çıkarken aşağıda köyde Penguen var, oradan yarı fiyatına kiralayın.

Aklıma gelenler bunlar, soru varsa yeşillendiririm.

İyi eğlenceler..
  • Fayfa  (08.11.17 02:08:31) 
Dorukkaya ya degil Kartal Otele gidin. Yemekler harika ve lift otel fiyatina dahil. Otel bolgedeki en guzel fiyatli ve en koklu otel, hic pisman olmadim, bosuna gecelik 200 lira fazladan vermeye gerek yok bence..


  • dumanim ben  (08.11.17 02:45:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.