[]

Gun icinde 7 km yuruyus ustune aksam avokado salatasi

Diet icin iyi bi acilis olmus mu? Salatada kirmizi biber, sivri biber, hiyar, sogan, maydonoz, avokado vardi ustune sizma zeytinyagi limon ve nar eksisi pul biber karabiber kekik ve tuz vardi. Ekmeksiz goturdum az once. Iyi yapmis miyim? Ogle yemeginde de ekmek yemedim.




 
Az önce yediğin için iyi bir başlangıç olmamış.


  • basubadelmevt  (07.11.17 23:36:02) 
Az once derken 9.30 yani. O da mi gol degil


  • condom kurşunu  (07.11.17 23:39:26) 
tuzu kis, guzel olmus.

iyi diyetler.
  • lanc  (08.11.17 00:13:07) 
az yemişsin bence. yetersiz daha doğrusu.

edit: bos gezenin bos ustası'nın dediklerini dinlersen ölür gidersin.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.11.17 00:16:28 ~ 17:31:16) 
İyi iyi. 8-8buçuktan sonra yememeye dikkat et (9a kadar ok) Karnın iyi doysun ki acıkma daha geç saatlerde. Çok acıkırsan küçük bir meyve ve az bir yoğurt ile bastırmaya çalış.

Gayet iyi bir başlangıç, devamını dilerim :)
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (08.11.17 00:30:14) 
yetersiz +1.

eğer saat 11'de yatağa girmiyorsanız saat konusuna takılmayın. ben sabah 4-5'e kadar oturan bir insanım o yüzden resmen ara bir öğüne daha ihtiyacım oluyor. yemeğinizle yatış saatiniz arasında 4 saat olursa sorun olmaz. kalorinizi aşmadığınız sürece problem yok.
  • dedi ayca  (08.11.17 00:58:02) 
Lifli gıda tüket. Çok koyu ve güzel ekmekler var piyasada. Zeytinyağı kullanma fazla bir de. Her yağ kötüdür sigara gibi. Zeytinyağı da Parliament gibidir, kullanmamak en iyisi. Tuz da keza.

Ne kadar lifli gıda tüketir, et süt yumurtayı kısarsan o kadar kolay kilo verirsin.

Proteini baklagillerden ve kuruyemişlerden, mercimekten vs almalısın. Mikrodalgada brokoli tarifi var ben hiç sevmezken yemeye başladım çerez gibi efsane oluyor onu da tavsiye ederim.
  • bos gezenin bos ustasi  (08.11.17 01:05:04) 
Boş gezenin boş ustası, çok yanlış bilgi vermişsiniz yalnız. Hatta kusura bakmayın ama çok kulaktan dolma geldi.

Et yumurta tüketimi oldukça önemli yoksa kas yapısı erimeye başlayabilir bakliyat o kadar protein sağlamıyor maalesef. Lif almak önemli ama lif alacağım diye 9buçukta hangi ekmek olursa olsun yenmez.

Ayça sen zaten zayıfsın, yapın böyle yani. kendinle kıyaslama.

Kardeş özelden yazarsan daha ayrıntılı bir şeyler anlatabilirim.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (08.11.17 12:30:12) 
@bos gezenin bos ustasi, sanırım vegansın ama zeytinyağını niye kötüledin onu anlamadım.

@condom kurşunu, bana da yetersiz geldi, proteini arttırman gerekebilir. Kafana göre öğünlerini azaltma derim. Vücudunun günlük alması gereken protein-karbonhidrat-yağ üçlüsünü dengeli bir şekilde alırken, kalorilerini de kısarak sağlıklı şekilde kilo verebilirsin. "Myfitnesspal" gibi uygulamalar var, bu uygulamalara günlük yediklerini girerek, neyden ne kadar aldığını görebilirsin. Bu program benim çok işime yaramıştı sağlıklı beslenmeyi öğrenme aşamasında.
Ekmek yememekle iyi yapıyorsun:D Kolay gelsin.
  • peggy  (08.11.17 12:46:27 ~ 12:46:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.