[]

Amsterdam Brugge ulaşım

Amsterdam Brugge'a tren ile geçmeyi planlıyoruz. Yol üzerinde Gent'e uğramalı mıyız? Görülmeye değer mi? Brugge için 2 gece planlıyoruz fazla gelir mi? Ve son olarak airport üzerinden trene binebilir miyiz brugge için? Otelimiz airport otel çok yakın o sebep ile. 46 euroya bilet buldum daha uygun bulabileceğim bir tren firması var mı bildiğiniz




 
Brugge güzel ama aşırı turistik çok "popi" oldu :D ama şu sıralar güzel olabilir malum sezonu değil. 2 gece çok bana kalırsa küçücük bir yer zaten. Gent çok güzel görmelisiniz mutlaka.

airport olayını bilemiyorum ben roadtrip yaparken uğramıştım ona bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar.


edit: ayrıca trenden ziyade Eurolines gibi otobüs firmları da uygun olabilir Amsterdam-Brugge arası.
  • AlsterWasser  (07.11.17 23:21:40 ~ 23:28:39) 
2 gece çok brugge için


  • oscar  (07.11.17 23:26:15) 
Gent'e gitmedim fikir sunamayacağım.

Ama Brugge için 2 gün fazla. 1 gün bile fazla aslında. Sabahtan akşama kadar geip bitirilecek bir şehir ki gezeceğin tek bölge eski tarigi bölge. Yeni Brugge'u gezmeyeceksin. Bi waffle yiyip, her sokağından at üstünde bir şövalye çıkacağını sandığın sokaklarda fotoğraf çektirip atlayıp trene Amsterdam'a dönmek isteyeceksin.

İyi eğlenceler..
  • Fayfa  (07.11.17 23:26:43) 
brugge da yarım gün harcadık az geldi. 2 gece fazla fazla yeter. ek olarak iyi ki brugge u düşünmüşsünüz, harika bir yer


  • gazozailacatmauzmani  (07.11.17 23:28:42) 
ben bruges'dan amsterdam'a giderken skicpol'e uğramıştı tren. ama rotterdam'da millet trenden inip başka trene binmişti yol kısalıyor diye, ben uyuyakaldığımdan tek gitmiştim ve yolu uzatmıştım koca trende. gent'e uğrayın bence de ben beğenmiştim. brugge için 2 gece fazla olabilir sonuçta yarım günde bitirirsiniz ama bence kalabilirsiniz daha çok şehir gezeyim derdiniz yoksa. trenin güzergahı internet sitelerinde oluyor ya da app'lerden bakabilirsiniz. tren firması bilmiyorum belçika, db ve ov gidiyor. siz en iyisi bi app yükleyin oradan bakın.


  • free bird  (07.11.17 23:28:57) 
2 gece çok. 08.00 - 14.00 a kadar bile fazla. Toplam 4 5 saatlik yer.


  • tukenmez adam  (07.11.17 23:35:27) 
Toplamda 6 gündüz 7 gece sürecek gezimiz. Üç gece Amsterdama ayırmayı düşünüyoruz. Amsterdama 4 gün ayırıp bir gün Brugge bir gün Brüksel mi yapsak? Dönüş uçağımız Brükselden efektif olacak hangi şehir ekleyebilirim? Teşekkürler cevaplarınız için:)


  • arya yada vera  (07.11.17 23:59:09) 
Brugge 1 gece, Gent 1 gece. En uygunu bu. Gent de gayet güzel bir yer. Akşam nehir kenarında birer bira içip meydanda gezersiniz. Amsterdam'a 4 gece fazla derim ben.


  • freewave  (08.11.17 00:06:48) 
amsterdamda ot mantar işlerine girecekseniz en keyifli yer orası olacak, ona göre plan yapın işte :)


  • tukenmez adam  (08.11.17 06:16:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.