[]

Kahve makinesi tavsiyesi.

Espresso ve filtre kahve yapmak için kahve makinesi almayı düşünüyorum. Kullanıpta memnun olduğunuz makine var mı?




 
Benim tavsiyem paraya kıyıp bir seferliğine bu tarz bir makineye sahip olman. Evet ucuz ürünler değil ama bir sefer alıp en az 10-15 sene kullanacağını düşünürsek mantıklı bir yatırım olur. Espresso, cappuchino ve filtre kahve yapma şansın olur. Basınç sisteminden dolayı kahvenin içindeki yağı ve tadı olduğu gibi alırsın, her geçen gün kahveye olan aşkın daha da artar.

Ben Delonghi BCO 420 kullanıyorum. Evime aldığım en değerli makinedir kendisi. Deseler ki TV mi kahve makinesi mi kahve makinesi derim. O derece!

www.cimri.com

Kahve makinesi üreten bir çok marka var. Ama tüm markalar Delonghi'nin patentli sistemlerini kullanır. 3-5 kuruş fazla verip uzun yıllar kullanacağın markaları tercih et. Delonghi ve/ya Nespresso. Gerisi hava civadır.

BCO 420 pahalı dersen BCO 264B öneririm --> www.cimri.com

Keyifli içimler..
  • Fayfa  (07.11.17 22:16:03) 
Ben de delonghi oneririm. Bendr kahve degirmeni var çok memnunum. Delonghi iyidir.


  • tukenmez adam  (07.11.17 22:34:28) 
bende delonghi kullaniyorum espresso icin ama neden ikisi bir üründe ürün aliyorsunuz bunu anlayamadim.

ben olsam kesinlikle ayri ayri alirim ki öyle aldim.

filtre kahve makineleri zaten cok ucuz seyler.

bende sunun eski versiyonu var estetik olarak farkli sadece
www.cimri.com

cok verimli bir makina. tavsiye ederim.

filtre kahve makinasinida en ucuzundan sec, daha iyi olsun dersen sunu alabilirsin
www.cimri.com
  • kurnaz  (07.11.17 23:41:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.