[]

French press

Filtre kahve icin

m.n11.com

Bu urunu kullanan var mi? İyi midir?

Kahve: tchibo brazil

 
o parayı verene kadar bodum al. ben kullandım fena değil de cok pahalıymıs veya pahalıymıs.

edit: o kadar para veremem dersen de tabii ki iş görür uzun yıllar kullandım ben.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.11.17 20:40:55 ~ 20:42:00) 
bunlar alınmaz ya. çok dayanıksız en fazla 1-2 ayda kırılır. bende bundan var 4 yıldır kullanıyorum. tavsiye de ederim.

goo.gl
  • tukenmez adam  (07.11.17 20:43:04) 
bende bir tane eşantiyon bir tane de velimin getirdiği vardı. eşantiyon olan çok iyi süzmüyordu ama velimin getirdiğini ilk kez bugün denedim ve mükemmeldi. o da büyük ihtimalle bi züccaciyeciyeden aldı. bence züccaciyecilere bakabilirsin ilk etap için.


  • dedim ben sana  (07.11.17 20:49:35) 
Her duyuruya yazıyorum, french press ile filtre kahve yapılmaz, demleme kahve yapılır. İsmi Kahve Dünyası olan bir şirketin filtre kahve adı altında french press satması rezillikten başka bir şey değil.

Bodum da aynı para bu arada.
  • i was made for you  (07.11.17 20:54:52 ~ 20:56:05) 
1-2 ayda kırılır diye yorum yapılanın birebir aynısı olan press ile daha az önce kahve demledim. sanırım 5 senedir kullanıyorum, at gibi çalışıyor.


  • Tears of Devil  (07.11.17 22:01:21) 
geçen ay arkadaşım aldı bundan. bir kere de ben demledim hatta. güzel, iş görür.


  • jamiro  (07.11.17 22:24:05) 
Birazcık dengesiz bu daha önce kırdık biz. İkeada bi büyük boyu bu fiyata iki senedir kullanıyorum oldukça güzel, evdeki bodumu kırınca almıştım, bodum birazcık daha iyiyidi o kadar kahve parçacığı kaçırmama konusunda.
Yani şehrinizde varsa ya da online söyleseniz IKEA <3

  • kullanıcıadımbuolsun  (07.11.17 23:31:29) 
Çok çirkin ve ucuz görünüyor ama..


  • soyut park  (08.11.17 00:01:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.