[]

minibüslerdeki hız göstergesi

bunlardaki ibre hareket etmiyor. neden etmiyor. bu adamlar kaçla gittiğini merak etmiyor mu?




 
o ibre hareket etmediği için doğal olarak kilometre sayacı da hareket etmiyor. ya da şöyle söyleyeyim... en son kaç bin kilometrede sayacı iptal ettiyse o kilometrede senelerce kalabilir... olur da aracı devretmek isterse araç az kullanılmış gözükecektir. asla motorun kaç bin kilometre çalıştığını bilemeyeceksin.


  • orion takim yildizi  (03.02.10 22:55:43) 
o adamlar kaçla gittiğini göz kararıyla anlayabiliyor :D


  • xenophobe  (03.02.10 23:41:40) 
kaçla gittiğini bilmek şehir içinde çok da büyük bir avantaj sağlamaz. şehir dışında özellikle otoyollarda falan bazen çok afedersin 170 le giderken anlamıyorsun hissetmiyorsun bile, viraja girersen direk kaptırırsın. ama dediğim gibi şehir içinde önemli olan öndekine çarpmayacak kadar hızlı olmamak, onu da gözünen görüyorsun zaten. yalnız soru iiymiş, orion da nefis cevap vermiş benim de görüp dikkatimi çekmiş bişeydi ama sadece o bindiğim araca mahsus sandıydım.


  • esenboga  (03.02.10 23:49:16) 
@orion takim yildizi amma sağlam sallamışsın be hacı. alakası yok tek sebep bakımsızlık ilgisizlik. onlar hız ibresindense arabanın yağına suyuna debriyaj ve fren ayarına daha dikkat ederler. baba dayı amca ailece minibüsçü la bizimkiler fren izini göster sana hızı söylesinler. dayımlar 5 tl az minibüs yıkatmadılar bana. neyse bu kadar yeter ben sağda ineyim. size hayırlı yolculuklar


  • seyduna6687  (04.02.10 00:40:39) 
aracın ne kadar kilometre yapıp ne kadar yıprandığını anlamanın tek yolu ibre değildir. minibüs ibreleri çabuk bozuluyor minibüscüler de umursamıyor hepsi bu. sonuçta kaç yıllık araç bi çoğu bozulmasın da ne yapsın.


  • fundamental  (04.02.10 00:48:24 ~ 00:48:50) 
magiruslarda kilometre teli kolay koptuğu için. zaten aracı satarken kimse kilometresine bakmaz hattı dır asıl para eden araç eşantiyon gibi bişeydir.

vakti zamanında 1 sene kadar km ve devir olmayan bir aracı kullandım benzin göstegesi bile yoktu ve aracı tanıdığım için şehir içinde hiçbi sıkıntı yaşamıyordum.
  • orpheus  (04.02.10 07:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.