[]

Maganda Şikayet

Günaydın gençler,
Sabah sabah trafikte sağımda araba olduğu halde beni, kadın şöför olduğum için, hunharca sıkıştıran ve arkamdan kahkaha atarak gülen itoğluitleri şikayet edebileceğim bir yer yok mu ya? Bu durumları nasıl kanıtlayıp trafik polisine şikayet edebilirim ki?
Bir dahakine ani fren yapıp levyeyle kafalarına mı vurmam gerekiyor?
Çok sinirliyim.

 
yeri ve olayla birlikte şikayet edebilirsin, tabi kayıt varsa, etrafta mobese olan bir yerdir umarım. yoksa kendin görüntü almaya bak. böyle vasıfsız karaktersizlere dünyayı dar etmek lazım. geçmiş olsun.


  • Apocalypse  (07.11.17 09:38:14) 
En iyisi arac kamerasi alin. O sayede elinizde kanit da olur. Gecmis olsun.


  • c1b2k3  (07.11.17 10:18:47) 
İstanbul mu? Beyazmasa ( Alo 153)
Hatta ordan BİMER'e de yaz.

Plakasını aldıysan sosyal medyada da ifşa edebilirsin.
  • lcha  (07.11.17 10:54:52 ~ 10:55:17) 
Trafikte yazılı olmayan altın kural : "arabası daha değerli olan geri adım atmak zorunda". istisnalar dışında işe yarar. Bir bmw mi sıkıştırdı ? Sen de sıkıştır, kaçmak zorunda olan o.

Araç içi kamera alırsan ön ve arkaya birer tane yerleştir, yola çıkmadan önce aç, yapılan bütün itlikleri kaydetsin, şikayetçi ol sonrasında.
  • kimlanbu  (07.11.17 10:55:39) 
türkiye'de kadın şoför olup da araç kamerasız yola çıkmak deli cesareti.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (07.11.17 11:30:17) 
Araç içi kamera on ve arkayı çeken olucak. Ardından CD şekilde trafik polislerine yada dahada uğraşmak istiyorsan Savcılık


  • Fritz-X  (07.11.17 12:05:47) 
Prim birakmayin.

Polise gidin.
  • kurnaz  (07.11.17 12:48:09) 
araç içi kamera bence gayet mantıklı. Erkek olmama rağmen beni de sıkıştırıyorlar, arkama geçip sellektör yapıyorlar. Ben bu gibi durumlarda aniden frene asılıyorum. arkamdaki piçin bana çarpmamak için panik olmasını zevkle seyrediyorum dikiz aynamdan. Bazen çirkefe karşı çirkef olmak gerekiyor.. Ama bunu abartmamak lazım


  • silah taciri  (07.11.17 13:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.