[]

Tenis zatiflatir mi

?? Spor salonuna o kadar para verip les gibi ter kokulu havasiz ortamda spor yapmak istemiyorum. Onun yerine tenise mi baslasam kafasindayim. Hatta hanimi da ayartip cift olarak mi baslasak diye dusunuyorum. Yakin zamanda ayagini kiran bi adam olarak su an iyiyim cok sukur. Bunlari goz onune aldigimizda tenis kilo verdirir mi yazin ayagini kiran ben kisisinin ayagina etkisi nice olur?




 
tenis kilo verdirmez, vücudundaki enerji açığı kilo verdirir. ayağınla hareket ettiğin için muhtemelen daha kötü hale getirir ayağını.


  • diffarentiationation  (07.11.17 00:08:48) 
neden yüzmüyorsunuz?

haftada 3 gün yüzme + sauna.. sonrasında bol limon, soda.

sabah 6'da kalkılacak, gece 11'de yatılacak. akşam 7'den sonra su dışında bir şey içilmeyecek, yenmeyecek. haftanın 6 günü akşam yemeği salata, 1 gün yok. sabah, öğlen istediğinizi çılgınca yiyebilirsiniz. (alkol yasak)

2 ayda çılgın kilo vermezseniz beni bulun. veremediğiniz her kilo x 1000tl borcum olsun :)
  • asethuan  (07.11.17 00:24:36) 
kilo vermek için if , Intermittent fasting yani. yağlara kwesin çözxüm. bir d e vegan beslenmeyle birleşirse


  • Cursed Chico  (07.11.17 03:18:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.