[]

Hdmi ses var görüntü yok (Laptop - TV arasında)

Laptoptan TVye HDMI ile sorunsuz bağlanıyordum. Geöen gün Laptopı başşka bir yerde kullanmam gerekti ve bir porjeksiyon cihazına bağladım (yine aynı hdmi kablosuyla) eve geldim ve tekrar tvye bağladığımda ses geliyor ama görüntü yok. Ekran çözünürlüğünü değiştirdim, kabloyu kontrol ettim, televizyon da aynı şekilde. Her şey normal çalışıyor, laptop başka bir tvye bağlanıyor. Tv'ye başka bir cihaz bağlanıyor. ama bu laptop bağlandığında sadece ses var, görüntü tamamen siyah.

Driver diyeceğim ama bunun için hangi driver yeniden yüklemem gerekir ki?


 
Belki projektor ayarlarında(fonksiyon tuslarından birisi) sadece birincil monitor olarak secilmis olabilir.


  • alwayschargeneverbend  (07.11.17 00:02:03) 
Bilgisayar üzerinden birincil ekran olarak seçme, sadece multimedyayı gösteren ekran olan Uzatma, sadece 2. ekranda göster gibi bütün seçenekleri denedim.


  • nickfury  (07.11.17 00:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.