[]

Ne yapmalı?

Geçen hafta şehir dışında olduğum için birkaç ay önce kayıt olduğum ve düzenli gittiğim spor salonuna gidememiştim. Neyse, geldikten sonraki gün gideyim bir antrenman yapayım dedim, salonun kapısına bir geldim ki kapı duvar olmuş. Adamlar bildiğin bir gece ansızın gitmişler! Sonradan öğrendim ki icralık olmuşlar, haczetmişler salonu falan. Adamlar da açıklama yapmış, biz aslında ödedik o paraları, usulsüzlük var, geri alacağız şikayet edeceğiz vs. vs. ama öyle bile olsa bu iş kısa sürede çözülmez herhalde.

Sorum şu, ben kendi paramı nasıl kurtarırım? Kartla ödeme yapmıştım birkaç ay önce, üyelik sözleşmem de var. Bunlar tekrar açmazsa başka bir yere geçmek istiyorum bir an önce.

O değil de preworkout içip gitmiştim; neyse ki eve koşarak gidecek miktardan biraz daha az almıştım. Yine de ziyan oldu.

 
Hangi kartla ödediysen gidip bankana harcama itirazında bulunuyorsun. Hizmet alamadığın dönemi belirtip ne kadar geri iade alman lazımsa dilekçeye yazıyorsun. Karşı tarafın hesabındaki paraya bloke koyuyorlar anında, ve eğer gerekçeni kabul görürlerse kredi kartına ödemeyi iade ediyorlar. Aynısı başıma geldi ve ödemeyi kredi kartıma iade ettiler.


  • hexdizard  (06.11.17 23:18:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.