[]

kabus gören kedi

olabilir mi? hem de sürekli? yoksa uykusunda mızmızlanması normal midir hep? sanki birilerine kızıyor, korkuyor gibi sıçrıyor bazen..

bir de, kedilerin hafızası nasıldır? yani mesela, çok çok sevdiği birini ne kadar süre görmezse unutur, onu merak ediyorum aslında.. o kişi geri geldiğinde hatırlar mı? ya da yaşadığı bir şeyi hep hatırlar mı?


 
bizim oğlan da böyle kanat çırpar gibi kulaklarını çırpıyor :) uçuyor sanırsam rüyasında. bazen de bir anda gözler kapalı kolunu bacağını yalayıp bir hışım sonra kafayı koyup uyumaya devam ediyor. yani normaldir. kediler rüya görür.


  • jeanne hebuterne  (03.02.10 21:43:06) 
avlandığını görüyor olabilir. bizimki de sürekli ağzını şaplatıyor uyurken yada birden sıçrıyor. normaldir. öyle durumlarda aniden uyandırmayın, daha çok korkuyorlar.

hafıza konusunu bilmiyorum. bende merak ediyor, sözü yetkililere bırakıyorum.
  • merry shelly  (03.02.10 21:57:41) 
olmaz mı benimkiler hem rüya görüyor hem konuşuyor, kızıyor falan maow muuw diye söyleniyor uyurken bi diğeri gözlerini kırpıyor, kulak falan titretiyor, rüya da görüyorlar.
hafıza da 1 yıl falan sonra bile görse hatırladığı oldu yollarımızın ayrı düştüğü kedilerden daha uzun süreyi yaşamadım bilemem.

  • ilse  (03.02.10 22:24:46) 
ruya goruyo ellesmeyin :))

hazfizalari da dusunuldugunden kuvvetli. sadece bir kere uc hafta kaldigi annemin evini bir sene sonra hatirlamisti. insanlari da hatirliyor. ama ne kadar cok bereber olursa o kadar rahat ve uzun sure sonra da hatirliyor. olaylari bilmem ama mekanlara ve insanlara karsi durum boyle
  • no avalon  (03.02.10 23:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.