[]

Bursa ulaşım

Yarın Bursa otogardan Odunluk Mh. Akpınar Caddesi Nilüfer/Bursa adresine gitmem gerekecek. Gelgelelim, otobüs firmasının şehir içi servisleri yokmuş. Otogardan bu adrese nasıl gidebilirim? Ne kadar sürer? Taksiyle gitsem tahminen ne kadar tutar?




 
Taksiyle 60 tl civari tutar nasil gidecegini ise bilmiyorum.


  • a summer day  (06.11.17 13:33:29) 
1- Terminal'den 92 no'lu otobüse binip odunluk mahallesinde inebilirsin. Bursaray kartı alırsan 2,60, tek basımlık kart alırsan 4,50 lira gibi bir ücreti var galiba.
2- Terminal'den kent meydanına kadar minibüsle geçip, oradan trenle nilüfer istasyonunda inebilirsin. Yaklaşık 5 lira tutar. 10 dakika kadar yürürsün ama.
3- Takside hangi güzergahtan getireceğine bağlı olarak min 40, maks 60 tutar.

otobüs şeysi, Orhaneli yolu yazan yere tekabül ediyor odunluk mahallesi.

www.burulas.com.tr
  • onemoremile  (06.11.17 14:13:15) 
ulasim.burulas.com.tr Buradan dilediğin sorgulamayı yapabilirsin.
Terminal'e (Otogar) indiğin zaman bursakart alma makinalarına gidip içine para yüklemeli Bursakart al. Atıyorum 10 lira ver makinaya, 4 lirasını karta alır 6 lira yükler gibi. 24 - 48 saatlik turist kartlar da var ama işine yarar mı bilmiyorum. www.burulas.com.tr
Taksi 35-45 arası tutuyor gibi hesapladı. taksiyle.com
Otobüste ise 92 ve 93 numaraları kullanabilirsin.
92 > www.burulas.com.tr
93 > www.burulas.com.tr
  • cliquot  (06.11.17 17:16:56) 
eskiden görükleye giden otobüs de nilüferden geçiyordu.
görükle otobüsüne de bir sor istersen

1 saati bulur
  • bentalihsizim  (06.11.17 22:57:56) 
Cevaplayan herkese teşekkürler.

Gideceğim adrese 1 saat sürüyorsa uzunmuş ama n'apalım, yetişiriz herhalde.
  • skooma  (06.11.17 23:05:16) 
taksiyle maksimum yarım saat


  • cliquot  (07.11.17 12:17:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.