[]

Arabama çarpıp kaçmışlar

Arabama gece çarpıp kaçmışlar. 5000 tllik hasar var. Belki buluruz diye çevre dükkanların kayıtlarına bakıyoruz. Diyelim ki bulduk, sonra ne yapmak gerek?




 
gecmis olsun. dava acicaksiniz bulursaniz.


  • England  (06.11.17 13:11:57) 
Hiçbir şey olmuyor. Adliyede sürünüyorsun, dava açarken eşek yüküyle parayı senden alıyorlar, çarpıp kaçan bununla kalıyor. Kasko varsa yaptır, yoksa geçmiş olsun. Mevcut güvenlik kameraları çamur gibi kayıt yaptığı için bırak plakayı, arabanın markasını bile anlayamazsın.


  • yirmisantim  (06.11.17 13:50:20) 
işte bu yüzden her zaman diyorum araç kamerası şart.
hareket sensörlü bir kameranız olsaydı elinizde cillop gibi bir görüntü olurdu şu an.

  • etsiz cig kofte olmaz  (06.11.17 14:11:49) 
kaskonuz varsa aracı hareket ettirmeden fotoğraflarını çekin ve sigortacınızı arayın. (Bazı kaskolarda belli miktara kadar beyanla tamir yapılıyor) Yine aracı hareket ettirmeden polisi arayarak zabıt tutturun mutlaka daha sonra bulacağınız görüntü vs ile karşı tarafa hasar ödemesi yansıtılabilir.


  • Northern Mariner  (06.11.17 14:21:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.