[]

Tv izleme ve sorular

Bizim evdeki televizyonu anama kaptırdık.Başından kalkmıyor bir türlü. Ben de kendi yaşadığım bölüme tv alacağım. Son teknolojileri pek takip edemedim ama çok sağlam bir şey almak istiyorum.

Sorularım: Ben televizyonda standarttan farklı bi deneyim istiyorum.Netflix üyeliği düşünüyorum.Bunun yanında atv,kanald vb kanalları istemiyorum.Belgesel ağırlıklı yabancı veya türkçe kanallar ve bazı yabancı haber kanalları istiyorum.Bunu nasıl sağlarım?Apple tv mesela olayı nedir bunun? Benim dediklerime uyar mı? Nasıl bir sistemle bu tvyi kullanayım ben?

İkinci soru: Aynı zamanda playstationda alacağım için oyun oynarken üzmeyecek bir model olmalı.Alacağın televizyonda şu özellik kesin olsun dediğiniz ne var oyun ve dizi ekseninde kullanacak biri için?Önerebilceğiniz bir model veya marka var mı?Teşekkürler şimdiden.

 
10 senedir ilk hd, full hd lerden önce çıkan led tv leri kullanıyorduk artık dayanamayıp bu kadar senenin hatırına neyse parası verelim diyip bir on senelik daha tv alalım diyerek samsung 49mu8000 i aldık.

Açık söyleyeyim senelerdir tv izlemiyor(d)um. tv geldiğinden beri günlerce, defalarca film dizi maç izledim. laptop ipad telefon eski tv ekranına muhtaç olmak istemiyorsanız biraz paraya kıyıp güzel bir şey alın cidden hakkını veriyor.

içinde uygulama yöneticisi de var netflix youtube vs yüklü geliyor. diğer istediklerinizi indirebiliyorsunuz. sadece maçlar için digiturkplay i kurmam gerekti.

karar sizin.
  • ko gotursun su seni  (06.11.17 01:53:17) 
TV'ye çok para vermeyin, çok çabuk eskiyor. Belirlediğiniz bütçeye göre tavsiye değişir. Ne kadar pahalı, o kadar kaliteli. Çok genel bir tavsiye; LG alın.

İçerik için mecburen Digiturk vb. alacaksınız. Netflix güzel ama içerik zayıf.
  • orient blue  (06.11.17 09:34:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.