[]

spor ve beslenme alışkanlığı

Merhaba yeniden spora basladım. Beslenme konusunda tecrubesi olan arkadaslar sorularımı yanıtlarsa sevinirim.

İnternette çok fazla kirli bilgi var.Deneyerek belki tecrübe edebilirim belki buradaki arkadaslar dogru yönlendirebilirler.
.
*Salona aksam 19.00'den sonra gidiyorum.

İsyerinde mikrodalga ve buzdolabı var.Sabahları haslanmıs yumurta,peynir,zeytin,bal ve bir dilim ekmek seklinde. Ögle yemegini genelde evden goturuyorum. ya da dısarıdan salata etli,ton balıklı ya da tavuklu.

gunluk rutinim bu sekilde.

1-) gunluk 2800 kalori almayı dusunuyorum.kac ogun beslenmeliyim ve ogunlerimin kalori,protein,karbondhirat dagılımı nasıl olmalı?

2-) mevye ne zaman yemeliyim spordan once mi sonra mi?

3-)aclık krizlerimi nasıl bastırabilirim?


sorularım bu sekilde. tesekkurler

 
1- Sana kalmış tamamen. Kalorinin büyük kısmının proteinden gelmesi gerektiğini biliyorsun, gerisi önemli değil.
2- Bunu spor açısından değil, sağlığın açısından söylüyorum. Bir şeyler yedikten üç saat sonra başla spora. Hemen önce bir şey yeme kesinlikle. Sonra istediğin gibi yiyebilirsin.
3- Buna bir şey diyemeyeceğim.
  • i was made for you  (06.11.17 02:09:45) 
meyve yememelisin. ancak çok ağır bir antreman attıysan bir iki lokma olabilir. onun haricinde salla.

açlık krizlerini karbonhidratsız ve yağ ağırlıklı beslenerek bastırabilirsin.
  • alperz  (06.11.17 08:14:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.