[]

enpara iban para yatırma

küçük bir miktar göndericem 4,5tl eft isteyince baya sinir oldum. finansbank atm'sinden enpara iban'a para yatırabilir miyim?




 
evet


  • England  (05.11.17 22:30:56) 
işbank doğru tahmin


  • dedim dedim de kime dedim  (05.11.17 23:02:36) 
bilmeden atıp tutanlar da gelmiş. bütün bankalar eft işleminden ücret alır. aynı zamanda çoğu bankanın, eft ücreti ödemeden de para göndermek için sunduğu bir yöntem/avantaj vs vardır. bunu kullanıp kullanmamak kişiye kalmış. sinir olmak da.

en ucuz yöntem int. bankacılığı kullanarka göndermektedir. muhtemelen bu sayede 4.5 tl gibi bir ücret çıkmış. pazar günü gönderim yapmaya çalışmanı bir kenara koyuyorum.

sivrisineğin saydığı bütün bankalar et den ücret alıyor.
  • mahone  (05.11.17 23:03:20) 
enpara hariç bütün bankalar eft ve havale ücreti alıyor. kimsenin almadığını nereden uydurdunuz ya??? sadece sürekli nakit akışı olan, bankanın uygun gördüğü bireysel veya kurumsal hesaplardan masrafsızlık tanımlaması yapılarak para transferlerinden ücret alınmaz.


  • cevab veremedim  (05.11.17 23:17:14) 
teb'de muafiyetin yoksa standart vadesiz tl hesabından çok güzel eft ücreti alınır. senin dediğin cepteteb ve marifetli hesap. normal standart bir hesap için internet bankacılığından 4 tl, çağrı merkezinden 10tl(eğer geç eft olursa vay bubağın kemiğine 17tl) şubeden ise çok daha fazladır.

hesap işletim ücreti konusunda tbb ve bddk arasında bazı durumlar var ama teb almıyor hiç bir şekilde hesap işletim ücreti.

teb çalışanıyım.
  • gliderpilot  (06.11.17 00:13:55) 
garanti de babalar gibi alıyor


  • gozu acik sevisen yahudi  (06.11.17 00:33:02) 
mahone +1

enpara virali içerisinde yanlış bilgilendirme seansı gibi olmuş.

bahsedilen bankaların çoğuyla çalıştım. belirtilen ücretlerin olmadığı bir özel banka ancak ütopik düzlemde varolabilir. (islami bankacılık ve devlet bankaları için yorum yapmıyorum.) nedense özellikle "eft ücreti yok" diye belirtilen bankada da ücret var, örnek olarak zamanında maaş müşterisi olmama rağmen, "yanlışlık sonucu" işlemlerimden kesilen ücretler, müşteri şikayeti ile iade edilmişti. bunun dışında eğer müşteri özel bankacılık müşterisi ise, ya da benzer istisnai durumlar geçerli ise (geniş bir işlem hacmi, anlaşmalı şirket olma durumu vb) belki o zaman işlem ücreti alınmayabilir--bir ihtimal.

bankaların bu işlemlerden ücret almalarının nedeni ise işlem maliyetleri, bu nedenle enpara dahil alternatifler daha uygun.

başlıktaki sorunun cevabı: siz finansbank atm'si kullanın.

ps. eski bankacı
  • hana bi  (06.11.17 00:47:28 ~ 01:09:30) 
@sivrisinek ben yillardir enpara ile eft havale yaparim hic ucret kesilmedi nasil kandiriyor olabilirler?

ayrica cepte teb ile calisiyorum o da kesmiyor.
  • England  (06.11.17 12:37:24) 
ucretsiz basvuru ile enpara ve cepteteb kullaniyorum; 2sinde de havale,eft,hesap isletim filan ek hic bir ucret odemedim. hatta cepteteb kredi karti da aldim, o da yillik aidat filan yok, ucretsizdi (onun suresi dolmus olabilir ama)


  • kamyonsans  (07.11.17 11:42:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.