[]

tr de garantisi gecen iphone modelleri

internette iphone 7 icin a 1778 modelinin tr de garantisi gectigi yaziyor. bu dogru mu?

iphone x icin hangi model olmasi gerekiyor garantili olmasi icin?

o model suan amerikadan alinabiliyor mu?


bahsi gecen site
apple.servis.xyz

 
mynet'den okuduğumuz haberlerle "türkiyede hiç bir iphone'un garantisi yok" demeyelim lütfen. bir ara öyle bir haber çıktı sonra o olay ortadan kalktı. şuan belirli modellerin türkiyede garantisi var. apple'a telefon açıp sorabilirsiniz.

şu listeden hangi modelin uyumlu olduğunu görebilirsiniz. avrupa ülkelerinin bulunduğu model numarasından almanız lazım.

www.apple.com
  • mr.goodcat  (05.11.17 20:56:54) 
apple müşteri hizmetlerine sorarak öğrenebilirsin. benim modelin de garantisi yok diyolardı, bizzat kendilerine sordum var dediler.


  • felatunbey  (05.11.17 20:59:30) 
sallamalara gelmeyiniz avrupadan alınan cihazların 1 yıl garsntisi devsm ediyor. amerikadan alınanlar ise belli kodlar garanti kapsamında, o kod değilse de apple değil ama pupa garsnti veriyor.

www.apple.com

bu listeden de göreceğiniz üzere a1778 garanti kapsamında, iphone x için ise a1901 modeli türkiye de garanti kapsamında.

kesin bilgidir merak etmryin
  • oscar  (05.11.17 22:11:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.