[]

4 Gündür Sağ Göğüs Ağrısı

Selamlar duyurunun medikal uzmanları, kıymetli doktorları,

Stresli zamanlardan geçiyorum. En stresli olanını bir hafta önce atlattım. 4-5 gün kadar önce de göğsümün sağ tarafında, omzumdan 3 parmak içeride bir yanma hissi başladı. İlk gün kas ağrısıdır dedim, önemsemedim. İkinci gün de benzer şekilde seyretti. Üçüncü gün bu aynı eksende sırtıma vurmaya başladı. Hareket ettikçe acıyan, sanki kaynar su dökülmüş hissi. Dördüncü gün bunun yerini nefes aldıkça ağrımaya bıraktı. Günlük rutinimi çok etkilemiyor ama sağ göğsüm bariz şekilde ağrıyor.

Bundan 15 gün kadar önce bademcik iltihaplanması oldu, doktora gittim, antibiyotiği dayadı. Tüm bunlar da antibiyotik bittikten 5-6 gün sonra başladı. Sıklıkla bademcik-üst solunum yolu enfeksiyonu olduğum için doktorum artık şu bademcikleri alalım, diyor bir süredir. Bunun onunla bir alakası var mı bilmiyorum.

Bir de, elbette küçükken su çiçeği geçirmiş biri olarak tüm bunlar yaklaşan zona'nın habercisi olabilir ancak vücutta gözle görülebilir durum kızarma vs. yok.

Neyse, diyeceksiniz ki doktora git. Pazartesi devam ederse gideceğim ama tüm bunların psikolojik olma olasılığı beynimin bir köşesinde duruyor. Dediğim gibi, stresli zamanlardı ve boşu boşuna radyasyon almak istemiyorum.

Çok uzun yazdım. Buraya kadar okuduysanız lütfen bir iki kelam edin. Ne olabilir bu başıma gelen?

 
Banyo yaptıktan sonraki vücut ısısına kanıp tarzan gibi pc başında oturduğumda bana da oluyor. Üşüyünce yani. Yazmazdım da buraya kadar okumuş olma meselesind yazıyorum :))


  • taktikmaktikyokbambambam  (06.11.17 02:40:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.