[]

şu tarz biraz nazik erkeklerin çoğunun eşcinsel olduğunu düşünüyorum. siz?

şu arkadaş:

(video guncellendi, bir de normal konusmasina bakin):

www.youtube.com

ama muhafazar toplumda yaşadıkları için kendileri de bunu kabullenemiyor bence, siz ne dersiniz?

 
en basidinden ayip su dedigin.


  • lanc  (05.11.17 01:30:52) 
eşcinsel olmanın nesi ayıp? homofobik misiniz?


  • midilli35  (05.11.17 01:34:22) 
eşcinseller ancak toplum bunu onlara yaşatacak kadar gözlerini bile açtırmadıkları için kendilerini gerçekleştiremiyorlar mı diyorsunuz?


  • regardless of what they say  (05.11.17 01:38:09) 
Eşcinsel de olabilir, eşcinselliğinden bağımsız 'Erkek dediğin şöyle olur' gibi yargıları aşmış da olabilir. İster eşcinsel olmasın, ister olmasın; erkeklerin ve kadınların daha nazik, daha güleryüzlü, daha anlayışlı, daha kibar, daha az keskin bakışlı olanlarına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Başımıza ne geliyorsa milletin birbirine horozlanmasından geliyor zaten.


  • aychovsky  (05.11.17 01:39:59 ~ 01:46:11) 
"muhafazakar toplumda yaşadıkları için dışa vuramıyorlar" dersin anlarım da, fark edememek nedir?

bir de yukarıdakiler adına cevap vermiş olacağım ama düzeltirler yanlışsam, onların bahsettiği şey eşcinsellik değil, eşcinsel olmayan birine eşcinsel demek ayıp, ya da eşcinsel birine heteroseksüel demek ayıp gibi diyorlar bence.

bana göre ise söylediğin ayıp falan değil düz saçmalık. düşünmeden sormuşsun bence. ayrıca o "eşcinsel erkekler çok feminen davranır, kırıtırlar" klişesi de saçmalık. televiyondaki karikatürize tipleri gerçek sanmayın rica ederim. kaldı ki bu adamda öyle bir kırıklık da yok.
  • rahip janick  (05.11.17 01:42:20) 
kaba bir toplum olduğumuzdan herhangi bir insanın herhangi bir şekilde feminen tavırları bizi karşı tarafı aşağılamaya itiyo


  • regardless of what they say  (05.11.17 01:50:23) 
türkler olarak barbarız beyler kimse kimseyi kandırmasın :D


  • regardless of what they say  (05.11.17 01:50:44) 
@kornisch evet


  • regardless of what they say  (05.11.17 02:53:01) 
küpe takıyor=gay
kibar, nazik, naif=gay
kızlara laf atmıyor=gay
vs vs vs=gay

bence bir gayı ancak bir gay tanır. "ben gayım" diye bağıranları hariç tutuyorum.

arkadaşlar yeterince bahsetmiş ama diyeyim ben de...

gay olmak ayıp değil, kötü değil tek başına ama zor bu kıro memlekette. ve gaylar o kırıtan, ayol diyenlerden ibaret değil. "kamyon gibi adamlar var" demişti gani müjde.

bir insana bir şeyi yakıştırmak ayıp olan. link vermeden sorsan daha şık olurdu.

@regardless... demiş, kaba ve barbar bir toplumuz evet.
  • runagain  (05.11.17 05:55:27) 
Secrex'in 10.profili olmali bu


  • Traveller  (05.11.17 09:18:19) 
Niye fark edemiyorlar gerizekalilar mi?


  • baldur2  (05.11.17 09:46:25) 
Cevaplara çok güldüm. Herkes gelişine yabıştırmış. Ben derim ki bir gay mutlaka kendini fark eder. Lp


  • velvetmorning  (05.11.17 10:00:35) 
masaya makineyi çıkartmasını isteyin. ses geliyorsan, yaniliyorsunuz.


  • evimin paspasi  (05.11.17 10:03:10) 
"farkedemiyorlar" demek yerine "kabul edemiyorlar" desem daha dogru olurdu. herkes neden oraya takildi? buyrun, muslumanken escinselligini uzun sure kabul edememis birisi:

www.reddit.com

sorunun ana noktasi kisinin vucut diliydi.

bu da tanitim kismini da iceren videosu:

www.youtube.com
  • midilli35  (05.11.17 20:53:35 ~ 20:59:50) 
fark edemiyorlar ya da kabul edemiyorlar... her ikisinde de haklılık payı olduğunu düşünüyorum. ancak kendisini gay diye tanımlamayan birisiyle ilgili link verip gay olduğunu düşünüyorum demen, o kişinin hayatını çok kötü etkileyebilir.

tekrar olacak ama bence linki vermek hiç şık olmamış. tanıtım videosunda öğretmen olduğu yazıyor, başı yanmasın. bence linki kaldırırsan güzel olur.

düşünceni linksiz de konuşmak tartışmak mümkün.
  • runagain  (05.11.17 21:36:00 ~ 21:36:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.