[]

sekmelerde yüklenmesi için açılan videonun yüklemeyi tamamlamaması

Sevgili dostlar,
Youtube veya dizi,video sitelerinde yeni sekme olarak açtığım video başladıktan sonra pause edip dolmasını beklediğim videolar dolmuyor. Atıyorum 30 dklık videoyu başlatıyorum ancak 3-5 dakikası dolup sonra yüklemeye devam etmiyor,bu sorunu nasıl çözerim bi el atın hele.



 
YouTube'da dolma olayı yok, izledikçe yükleniyor. Diğer siteleri bilemiyorum.


  • nrmnm  (05.11.17 00:31:44) 
İşte bu izledikçe yüklenme olayından kurtulmak istiyorum eskiden böyle değildi yauw ne zaman oldu :(


  • ecos  (05.11.17 00:50:30) 
Birkaç yıldır böyle ve ben de uyuz oluyorum. Çünkü illa ki yetişip takılıyor. Takıla takıla sonuna kadar izleyip, nasıl olsa doldu, baştan bi daha takılmadan izleyim desen bile boşalıp yeniden dolmaya başlıyor.

Muhtemelen youtube, sonuna kadar izlememe ihtimalini düşünüp veri tasarrufu yapmak istiyor ama takılmaya da çözüm bulmuyor.

Bir eklentiyle oluyordu sanki.
  • kibritsuyu  (05.11.17 00:57:45) 
reserve. ben de muzdaribim bu olaydan. sadece youtubeda değil çoğu sitede oluyor. özellikle onlne film izlerken sorun yaratıyor.


  • return_of_turks  (05.11.17 01:08:05) 
Bu birkaç yıldır olan bir sorun ve sadece youtube'a özgü değil. Bu da büyük ihtimalle browser teknolojisinde bir değişiklik olduğunu işaret ediyor. Eğer öyleyse bununla ilgili bir eklenti vardır herhalde bir yerlerde. Ama bunu nasıl aratırız buluruz, aklıma gelmiyor şu an. Belki farklı tarayıcılar da denenebilir.

Ben de hiç sevmiyorum bu durumu.
  • skooma  (05.11.17 01:14:38 ~ 01:16:00) 
Bu, sizin değil izlediğiniz sitenin playerinin bir özelliği. Dolayısıyla çözüm yok. Ama böyle uzun videoları bende uzun zamandır indirerek izliyorum. İdm çok iyi iş görüyor bu konuda.
İzlemekle indirmek aynı veriyi harcıyor zaten.

  • etna  (05.11.17 15:23:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.