[]

hem micro sim micro simian bir büyüğü sim kartı muhafaza etmek mümkün mü

yani 4,5g'ye uyumlu cihaz için micro sim gerekiyor ama benim normal kendi kullandığım telefonum 4,5g'ye uyumlu değil o yüzden kesip 4,5gli cihaza takarsam tekrar ondan çıkarıp kendminkine takamam. turk telekoma gitsem bana aynı hatlı micro sim verirler mi illa öteki simi alırlar mı?




 
benden buyugu aldilar kucugu verdiler. ikisi ayni anda aktif olmuyormus. ama kucugu buyuk kadar yapan bi cercevesi var, o sekilde kullanabiliyorsunuz.


  • pide  (04.11.17 19:23:22) 
o çerçeveyi kim veriyor? turk telekom mu telefonun içinden mi çıkıyor ya da biz mi alıyoruz para verip?


  • condom kurşunu  (04.11.17 22:30:39) 
Yeni sim kartlar 3 parçalı. Nano mikro ve normal boyutta hangisini istiyorsan takıp/çıkarıp onu kullanıyorsun. Aynı anda birden fazla sim kartı olamaz bir hattın.


  • nrmnm  (04.11.17 22:42:25) 
telekomun verdigi hatta geliyor o da.


  • pide  (04.11.17 22:56:34) 
ama benim hat yılların takoz hattıydı 3g gelince kesip kullanmıştım. 4,5g bana yeni geldiği için o çerçeve benden çok uzakta. turk telekoma gitsem ücretsiz veriyorlar mı bu yeni 3 katlı simi yoksa para verip mi alıyoruz.


  • condom kurşunu  (05.11.17 00:35:13) 
evet ucretsiz degisim oluyor. bi form doldurtuyorlar yeni basvuru yapiyor gibi. hattin acilmasi bir ya da birkac saat arasi bi sure tutuyordu ama.


  • pide  (05.11.17 00:40:37 ~ 01:53:32) 
herhangi bir telefoncudan iste. ellerinde bir sürü oluyor o parçadan. ücretsiz verirler.


  • zikardo  (05.11.17 18:21:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.