[]

maybelline rocket volum express maskara- maskara tavsiyesi

kendimi bildim bileli bunu kullanıyorum. kirpiklerim uzun, sık, ve kıvrık. yani aslında maskaradan pek bir şey beklemiyorum. ama bu kirpiklerimi çok sertlestiriyor ve temizlemesi çok zor. muhakkak birkaç kirpigim dökülüyor temizlerken.

ve hiç başka tür bir fırça kullanmadım. uygulamada farklı tür bir fircanin nasıl duracağını merak ediyorum.

bu fikirler doğrultusunda tavsiye edeceğiniz maskara var mı? kirpikleri birleştirmesini istemiyorum, tabii ki dökülmesin, fiyat olarak da bu civarlarda bir şey olsa güzel olur.

 
One by one var yine aynı markanın. Fırçası da benzer ve tek özelliği kirpikleri tek tek ayırması. Kolay da temizleniyor. Onu deneyebilirsin.


  • patty duke  (04.11.17 15:04:58) 
maybelline'in bütün ürünlerinde kirpik dökme problemi var galiba. şu an black dramayı kullanıyorum performans olarak çok memnunum tek tek ayırıyor ve uzatıyor ama çıkarırken bir iki kirpiğini feda ediyorsun. bu ara loreal paris paradise mascara popüler ve genelde iyi yorumlar almış bir denemek lazım bence..


  • feykalade  (04.11.17 16:07:59) 
Fiyat olarak yakın olan Max Factor olabilir, benzer rimelleri vardı, uzun süre kullandım yıllar önce.. Hacim ve siyahlık konusunda çok başarılı, kirpik dökme vb hatırlamıyorum ancak ben çok alerjik bir bünye olduğum için değiştirmek durumunda kaldım.

L'oreal de denenebilir bu skalada, feykalade +1.

Fiyat olarak esneyebilirseniz MAC'in renkleri ve çeşitleri başarılı.
  • hana bi  (04.11.17 19:25:13) 
Mac maskaralarda bu haftasonu ezgihalilbeyoglu koduyla %15 indirim var.
Ben haute and nauthy kullanıyorum Mac'ten, seviyorum. 2 fırçası var, biri hacim veriyor biri kıvırıp uzatıyor. Aynı anda ya da ayrı ayrı kullanabiliyorsun.

  • kayranin kedisi  (05.11.17 00:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.