[]

takside is laptopunu unuttum ne yapmam lazim

duraktan binmedim haliyle hangi duragin taksisi bilmiyorum. plaka yok bisey yok.
is laptopu isin kotu yani ve yarin is gezisi icin ydisina cikicam
kafam durdu su an ne yapmam lazim
muduru falan mi arayim ne yapayim
yardim

 
geçmiş olsun iletişim bilgileri yoksa laptop içinde (şirket telefon vs) taksicinin ulaşması imkansıza yakın bir ihtimal bindiğin yerde kamera falan varsa taksi plakasını yada durağını bulursun gidip kameradan izlemeyi rica edip.

Mutlaka patronu ara haber et.
  • basond  (04.11.17 13:52:51) 
acilen polise gidin, derdinizi anlatin, mobese kamerasina bakabilirler plaka cikar, oradan yürürsünüz.

olmadi indiginiz yerde kuruyemisci etc varsa plakaya onlarda bakabilirler güvenlik kamerasindan.
  • kurnaz  (04.11.17 13:53:27) 
Müdürünü ara önce.


  • electrobuzz  (04.11.17 15:09:06) 
(git: www.iteo.org.tr)
Taksiciler odasına durumu izah edin belki yardımcı olabilirler

  • revi  (04.11.17 16:48:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.