[]

ağız içinde uçuk?

bir ay kadar önce bana ait olmayan ve kaç kişinin denediğini bilmediğim bir ruju denemiştim (sephora). çok dikkat ederim kullanmam hiçbir zaman ama o an yanımdaki arkadaşımın ne olucak falan demesine kanıp denedim. o zamandan beri hayatımda ilk kez iki defa sabah uyanınca alt dudağımın iç kısmında kabarcık gibi bir şeyle uyandım.

uçuk olabilir mi?
ruj denediğim için olabilir mi? uçuk geçer mi öyle hemen :(
doktora gitmek istiyorum, bir dudak içi uçuğu için gitmek saçma mı olur?
tehlikeli bir şey olabilir mi?
ruj denemem dışında diğer insanlarla etkileşimimin olabileceği hiçbir şey yaşamadım.

teşekkürler.

 
aft olabilir. Uçuk genelde içte olmaz.


  • scorpion37  (04.11.17 10:36:47) 
eğer uçuksa rujdan geçmiş olabilir tabi ki bir günde 50 kişi sürüyodur ona dudağını. ben uçuktan çok tiksinirim ya yerinde olsam giderdim doktora. yok diyosan da bi eczaneye git mutlaka.


  • elorelia  (04.11.17 10:37:46) 
yara değil, mini kabarcık. hayatımda bir kere böyle bir şey yaptım bir rujla geçmiş olabilir mi gerçekten?


  • lilyb  (04.11.17 10:56:04) 
Bu uçuk denilen şey küçükken rüyada korktuğumzda çıkmıyor muydu? Eğer öyleyse belki sizde bu rujdan hastalık Kaparım düşüncesi ile korkmuşsunuzdur. ondan çıkmış olabilir .ss


  • valarmurgulis  (04.11.17 11:17:54) 
Aynısı sephorada benim başıma geldi hayatımda uçuk çıkmamıştır dudağımda bişey çıktı aylarca geçmedi. Ben doktora gitmemiştim. Hatta yarası gitti izi bile 1 ay daha sürdü. Bir daha geçmeyecek falan diye ağlamıştım. Kesinlikle başkasının kullandığı rujdan geçmiştir sonra geçti ama 2ay sürdü.


  • cocodancer  (04.11.17 12:35:27) 
afttir muhtemelen ucuk degildir. ucuk ise doktora gitmenin anlami yok, omur boyu tasiyacagin bir hastalik olur (herpes virusu) bagisikligin dustugu anda cikar. modern tibbin caresi yok buna.

teknik olarak dedigin metodla bulasmasi mumkun olsa da sayisal lotoyu kazanma olasiligiyla eş senin durumunda bunun olmasi. o yuzden endiselenme bence.
  • robokot  (04.11.17 14:25:04) 
Ucuksa doktora gitmelisin cunku virusu omur boyu tasiyacaksan bile robokot un dediginin aksine, asla cikmamasini saglayabilirsin doktorun yazacagi ucuk hapi ve krem ile. (Cikacagini hissettiginde, henuz cikmadan alinca cikmiyo)

Onun disinda agzinin icindeyse aft tir o, beyaz uc da verdiyse hele.
Benim babam eczaci, jansiyen moru mu ne oyle bi ilac uretiyodu kendisi. Ben hayatimda aft icin ondan baska ilac kullanmadim, o yuzden tavsiyem yok baska.
  • kuehles blondes  (04.11.17 16:32:53) 
yani doktorun yapacagi bir sey yok, herpes icin viral yuku azaltan haplar var ama yan etkileri var o yuzden sadece genital herpesi olan kisiler cinsel hayatlarina devam edebilmek icin kullaniyor. oyle bir sey olsa doktor kontroludne almak lazim tabii.

oral herpeste, zaten acyclovir iceren kremleri surmeyi ucuk geciren herkes ogrenir, zovirax krem falan recetesiz satiliyor eczaciya sorsan soyler zaten.
  • robokot  (04.11.17 20:32:45 ~ 20:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.