[]

Bunları Hakikaten Alan Var mı ?

Artık geçmişte nasıl bir fakirlik çektiysem ''yok yaa reklamdır bu'' noktasına geldim.

Geçenlerde sorduğum bir soruya bi' internet sayfası cevabı gelmişti Allah için güzel de ürünleri var fakat fiyatlarına anlam vermekte zorlandım. Şeyine de baktım acaba ağacımı özel yahut kullanılan malzeme mi aksiyonlu işçiliği mi zor, ürün tasarım ürün mü diye ama bütün sorularımın cevabını kendi kendime ''yoo'' diye verdim ki, normalde bu tür ünlemleri kullanmam.

Ve o alttaki üründen biz öğrenci evinde kalırken içki içmeyi çok seven üst komşumuzda vardı, içkilerini dizmişti ama ben yemin etsem başım ağrımaz o abimiz asla bu parayı vermemiştir. Vermezde. bunları bu fiyatlara alan güzel insanlar var mı yoksa bunlar vitrin ürünleri mi ?

 
alanlar var. fakat bu markayı mı alıyorlar onu bilmiyorum yakın çevremde tekli koltuga 7 bin euro veren insan var. aynı adamın türkiye şartlarında 4 tane lüks aracı var toplam değeri 7 milyon tl'lik belki ondandır ki bunlar aşırı ucuz kaçıyor


  • Aşk Adamı  (04.11.17 07:40:37) 
Aylık gelirim 150 bin tl olsa böyle şeyler alabilirdim.


  • himmet dayi  (04.11.17 09:49:28) 
Siteden kitaplığa baktım.
Masif gül ağacından yapılmış, lake boya, demir profiller toz boya. Bu ürün evladiyelik denilen cinsten, kaliteli bir ürün.
İmal edilen yer ağacın anavatanı olan Hindistan. Malum, ucuz işçilik ve malzeme bölgesi.
Satışa sunan firma Otto Group. Bu yılki e-ticaret hacmi 10 milyar euro civarı.
Yorumlarsak;
Evladiyelik ürün almak artık rafa kalktı sayılır, özellikle pahalı ürün alabilenler için hiç geçerli değil. Bunu eledik.
Kitaplığın mal oluşu bütün giderler dahil 500 lirayı geçmez diye düşünüyorum. bi o kadar da kar marjı koy 1000 tl.

Pahalı ürün ve marka olayı statü göstergesi. Yani aynı ürünü birine 300 liraya diğerine 3000 liraya satabilirsin. 3000 lira alıcısı asla 300 liralık mal kullanmaz, kullanamaz. Mahalle baskısı her kesimde var, sadece boyutları değişik.

Ben orta halli biri olarak bu ürünü istersem, keresteciler sitesine gidip gül ağacı veya bulamazsam / keseme uymazsa muadili olan keresteden mesela abanoz ağacından sipariş ederim ve tahminime göre 300-500 arası bi fiyata mal ederek aynı kalitede ürün sahibi olabilirim. Malum biz de Hindistan kadar olmasa da ucuz işçilik ve malzeme bölgesindeyiz.

Yanii kısacası o ürünleri alanlar elbette var.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (04.11.17 09:55:34 ~ 13:09:27) 
adnan ziyagil filan alıyodur yani.


  • elorelia  (04.11.17 10:38:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.