[]

Mulakat maas vs.

Arkadaslar ben bu mulakat isini beceremiyorum.
Gecen ki gorusmemde maas pazarligi yaptim. Ama burasi cok onemli degildi benim icin
Bu sefer ki sirkette de calismayi cok istiyorum. az maas yazdim. Ve mulakkatta sozu acilinca dedim ki benim icin maas onemli degil. Ben burada olmayi cok istiyorum. Insan kaynaklarinin yardimcisi da bunu renkli kalemle not aldi. Zaten not aliyodu biseyleri.

Off ya.. yanlis mi yaptim? Arkadasimda diyo ki, oyle denmez salak..
Bir de bu formlardaki ise ne zaman baslayabilirsiniz sorusunun cevabi nedir yahu?

 
söylenen 3-5 cümlenin o kadar mühim olduğunu sanmıyorum.

başvurunuzu kabul etmezsek ne düşünürsünüz diye sormuşlardı bana zamanında hiçbir şey düşünmem ne düşüneyim abartmayın bu kadar sanki atom bölüyorsunuz burada dedim ertesi gün olumlu cevap geldi.
  • petek  (03.11.17 20:32:20) 
Adamlar kan emici mi yoksa değil mi? Burası önemli. Maaş önemli değil dersen hakettiginin altını verirler doğal olarak. Bence yanlış olmuş.


  • elorelia  (03.11.17 20:50:05) 
"benim icin maas onemli degil. Ben burada olmayi cok istiyorum."

hissin gercekten buysa sorun degil.

olasiliklar:

1) seni alma ihtimalleri zaten yuksektiyse, bunu demesen daha cok maas alirdin.

2) seni almayacak olsalar, belki bunu dedigin icin dusuk maasa alabilirler. daha uzun vadede zam isteyebilirsin.

1. opsiyonda kaybettin. 2. opsiyonda, soylediginde samimiysen kazandin. tek bagli olan sey seni notr sartlarda alma olasiliklari, bunun kokusunu da havadan ne kadar aldigina bagli. seni alacak gibi gozukuyorlarsa demesen daha iyiydi. ama goremiyorsan ve paradan cok istiyorsan bu isi yine iyi yapmissin.
  • robokot  (03.11.17 21:15:23) 
degiskenlere bagli.

junior level'de pazarlik cok kolay olmayabilir, ama is tanimina bakarak beklentim sunun uzeri, denilebilir. iceriden de bilgi lazim.

mulakatlar icin okuyun, edin?
  • e haliyle  (03.11.17 21:53:10) 
Rakam söylemedim salak deseydin arkadaşına
Maaş önemli değil le 3000 e bile çalışırım farklı şeyler
En doğrusunu yapmışsın da başkasının neyle not aldığını görecek kadar etrafına takılma yahu kendine odaklan
  • benaslindayohum  (03.11.17 21:54:22) 
benim için maaş önemli değil diyince "haa bu malmış, 3bin verecektik normalde, 2500'ü de kabul eder" demez kimse; üst düzey yönetici değilsen maaşlar belirlidir zaten(çalışmak için yanıp tutuştuğun bir yer olduğuna göre ucundan kıyısından kurumsaldır diye düşünüyorum).

bu lafın sana olabilecek en büyük dezavantajı seni "hafif" göstermesi olacaktır. ne manada hafif; örneğin biri mesaiye kalacaksa ilk sana soracaklardır, gibi.
yani yanlış yapmadın, hatta bunu duyduğuna memnun olan ik çoktur; sıkıntı yok.
  • Bruce  (03.11.17 22:09:53 ~ 22:10:43) 
bir şirkette özellikle kurumsal şirketlerde sana verilen ve biçilen bir değer olur ve ona istinaden o görüşmeleri yaparsın.görüşmede istersen bedava çalışırım de adamların aradığı kriterde değilsen ve istedikleri cevapları veremiyorsan seni işe almazlar zaten.

görüşme iyi kriterlerin yerindeysede bu tarz açıklama senin değerini düşürür.belki adamların istediği özelliklerde birisin.bu açıklaman değer kaybına yol açacaktır.

şahsi fikrim hiçbir görüşmede benm için maaş önemli değil deme.
  • KingDagos  (03.11.17 23:48:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.